Szerintetek ez gond lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves srác vagyok. Sajnos genetikailag örökölt alapon pánikbeteg vagyok és hipochonder, de egész jól tudom kezelni magamban a dolgot már mostanra. Most az utóbbi időben lettem figyelmes arra, hogy vagy nagyon “lent” vagyok, tehát rosszul érzem magam, sokat idegeskedek és aggódok minden miatt, vagy pedig nagyon jól vagyok és teljesen elfelejtem a gondokat és végre olyan minden, mint régen. (Mielőtt kialakult volna nálam a pánikbetegség.) Szerintetek ez a gyógyulás jele lehet, vagy ez gond, hogy mindig ez a két állapot váltakozik?aug. 28. 16:35
1/4 anonim válasza:
Vervizsgalat kene ami alacsony pl folsav magnezium B vitamin szinted azt támogatni kéne vitaminokkal.
Akiket ismerek azok légzéstechnikával jöttek ki a pánikbetegsegbol eddig.
2/4 A kérdező kommentje:
Márciusban voltam vérvételen, minden rendben volt összességében.
Magnéziumot pedig szedek.
aug. 28. 17:30
3/4 anonim válasza:
Hát nemtom. Még a demens nagyimnál se jó a vérkép. Lehet nálad nem szűrtek mindenre. A betegségek kimutathatók vérből.
4/4 anonim válasza:
A pánikbetegségnek nincs szervi oka, tehat nem lehet kimutatni.
Gyógyszer nèlkül is ki lehet jönni belőle, de pszichológust kéne keresned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!