Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerettek kisboltokban beszélg...

Szerettek kisboltokban beszélgetni az eladóval?

Figyelt kérdés
aug. 28. 16:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert feltartom a mögöttem lévőt
aug. 28. 16:38
 12/22 anonim ***** válasza:
73%
Egyetem után, ott ismerkedtem meg az első élettársamat. Bementem, és ott állt a pultban egy vörös MILF. Mint kiderült ő volt a tulaj, aki aznap helyettesítette az eladót. És így indult életem egyik legszebb 3 éve.
aug. 28. 16:54
 13/22 anonim ***** válasza:
68%
Nem. Pletykálnak rolam rosszindulattal egymas kozt kivesézik a vevőket, tele vannak komplexusokkal is, plusz alapvetoen utálom is azt ha 1 boltba ketszer megyek már ismerősnek vesznek meg kérdezgetnek teljesen személyes dolgokat is. Nem akarok velük ismerkedni bratyizni sem, kétszínűek is elég erősen.
aug. 28. 17:25
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

13. NAGYON SOK ember ezért jár oda, meg fodrászhoz, meg ilyen helyekre.

Sok ember életében ennyi a társadalmi/emberi kapcsolat. Neked nem, rendben, de fogadd el, hogy másnak meg kell ez. Idősek, incelek, rossz házasságban élők, betegek, sérültek,...

És ne hidd, hogy a nagymenő zsidó fogorvosod, vagy a modell pasi a gym-edből, különb.

aug. 28. 17:36
 15/22 anonim ***** válasza:
91%
Nem, mit beszélgessek velük? A barátaimmal meg a családommal meg kollégákkal szeretek beszélgetni. Boltba vásárolni járok.
aug. 28. 17:37
 16/22 anonim ***** válasza:
35%
15. Én azt tanultam, hogy bármit, akármit szemlélek, azt több oldalról tegyem. Te, milyen oldalakat látsz, ha mindig csak az a szűk kör ad infókat, mint barát, rokon, kolléga. Pl. ha tudják, hogy FideSS-es vagy, nem akarnak veled balhét, és nem fogják elmondani, hogy mit gondolnak a közéletről. Tudod, mint amikor nem akarod sem sérteni, sem veszekedni a pároddal, és a "Hogy áll rajtam" kérdésre, "Remekül kicsim, nagyon csinos vagy." választ adod, és nem az igazat mondod, azaz, hogy fogynia kéne ehhez, vagy olyan C prostis. Ráhagyod.
aug. 28. 17:44
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt: nem akarok senkit sem feltartani, nem akarom még az egyed életét is magamra venni.
aug. 28. 18:20
 18/22 anonim ***** válasza:
39%
Feltartani másokat??? Nyilván nem akkor álok neki beszélgetni, mikor áll a sor.
aug. 28. 18:29
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy
aug. 28. 19:24
 20/22 anonim ***** válasza:
75%
Csak akkor, ha közben nem áll mögöttem senki a sorban fizetésnél. Vásárlás közben meg nem szeretem.
aug. 28. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!