Nem tudom, kedves kommentelők, láttátok-e, de nem az volt a kérdés, mire használod hanem az, mit kérdeznél tőle.
én leírtam a kérdésem, mit tennék fel neki, de sok más kérdést eddig nem láttam, csak leírásokat...
Munkával kapcsolatosan, igaz sokszor faxságokat "beszél" ami fura, mert naprakész linkeket adok neki és akkora hülyeségeket beszél, amire vagy 4-5 módon fel kell hívni a figyelmét, akkor "beismeri", hogy hülye.
1-1 technológiáról megkérdezhetem, de alapjáraton már ott is sok sebből vérvő választ ad. Kód generálásban NAGYON egyszerű dolgokra még képes, de általában úgy néz ki megírom a kódot és utána addig nyüstölöm amire rájön mit is kellett volna segítenie. Még nagyon buta, de nem is ez a feladata, hogy okos legyen és képes legyen programozni.
Mások unszolására próbáltam ki, mert nagyon dicsérték, de rá kellett jönnöm olyan embereknek jó akik alig értenek a programozáshoz, de 10-15 év tapasztalattal simán kiszúrja a szememet mekkora bullshit generátor a legtöbb esetben. Ami a legfájóbb része, hogy a githubos linket linkelve és akkora butaságokat tud mondani 1-1 libről. Erre nem képes, arra nem képes stb, amikor meg felhívom a figyelmét, hogy de igen képes, akkor képes felismerni valóban képes egy adott dologra a lib. A netről vett sok kamu, vagy viccből kiírt adatot úgy állítja be, mintha a valóság lenne.
#18, Akkor tessék pontosabban a kérdést feltenni meg kiírni, tisztelt kérdező.
Mit kérdezel a chatGPT-től?
Kb. mindenki teljesen jól válaszolt, mert valójában mindenki azt írta, amit kérdezni szokott... 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!