A nárcisztikus miért hasít a párjából anyát, hogy aztán leszakadjon róla? Tudom, mert kiskorában nem sikerült leválni róla…
Mert az első szituációban övé a hatalom. Átformált valakit olyanná amilyenre szeretett volna és eldobta. Ő van hatalmi pozícióban.
A saját anyjával szemben még mindig gyermek várja onnan a megerősítést, ő a ragaszkodó fél, az anyjánál van a hatalom. Ő nem akar levállni róla.
Azért nem az igaziról válik le mert az az igazi, nem egy pót amit ő csinált és ha megun eldob.
Az igazi értékesebb és azaz övé.
Párjában keresi az anyját, mikor nem találja visszamászik az igazihoz.
Ő így "szeret" egy kapcsolatban, máshogy nem is tud.
“A saját anyjával szemben még mindig gyermek várja onnan a megerősítést, ő a ragaszkodó fél, az anyjánál van a hatalom. Ő nem akar levállni róla.“
Tehat a ferfi nem akar leválni az igazi anyjáról? De amúgy nem latja, hogy az lenne az igazi megoldas, nem ismeri fel?….
Amugy vekony lehet szerintem a hatarvonal a ketto kozt:
1. a ferfi, aki torodik idos edesanyjaval es ezert minden nap meglatogatja
2. a ferfi, aki nem valt le es ezert minden nap meglatogatja…
Miben kulonbozik a ketto? Hogy lehet megkulonboztetni?
"Tudom, hogy enkozpontu embert jelent, de vannak ilyen finomsagok is, ha kicsit behatobbat tanulmanyozzuk a temat: anyat hasit a parjabol"
Pont ez az, hogy ez nem a nárcizmus velejárója. Vannak ilyenek a nárvisztikusok közt, ahogy a nem nárcisztikusok közt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!