Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy és mikor lesznek azok a...

Hogy és mikor lesznek azok a szörnyű, göcsörtös lábujjak?

Figyelt kérdés
Mitől van az, hogy valakiéi egyenesen állnak, másokéi meg nem?
aug. 18. 17:56
 1/7 anonim válasza:
80%
Genetikailag is úgy születhet valaki de ki is alakulhat később ha hajlamos rá.
aug. 18. 18:24
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Cipő miatt..
aug. 18. 18:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem véletlenül mondják, hogy megnyomorítja a lábat a nem megfelelő cipő. Divat ide, divat oda akinek esze van, az nem örökké hord magassarkút. Akár milyen szép is tud lenni. Nekem is csak alkalomra, hétköznapi viselésre-soha. Nincs is ilyen göröngy, meg kapaszkodó problémám. Pedig nem mai csirke vagyok.
aug. 18. 18:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy tényleg van ilyen,hogy genetika, valaki már úgy születik, de én eddig még csak idős néniket láttam ilyen lábujjakkal, ezért gondoltam,hogy ez menet közben alakult ki, évtizedek alatt. Ha azt mondjátok, nagyon sok időm lehet, hogy hülyeségeken gondolkozom, igazatok van.
aug. 18. 19:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem 1 évesen deformálódott el az egyik lábujjam cipő miatt. Ott valószínűleg az is közrejátszott, hogy még növésben volt a lábam.
aug. 18. 20:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Genetik, alap làbprobléma, ami nincs kezelve, testsúly, egyéb terhelés.
aug. 18. 20:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez izületi gyulladás, reuma. Többféle oka lehet, általában idősöket érinti.
aug. 19. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!