Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek miért bánnak olyan...

Az emberek miért bánnak olyan mostohán, tékozlón a szeretettel, mintha szemétrevaló lenne?

Figyelt kérdés

aug. 15. 13:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%

De kifejtem, hátha a csepp agyad megérti:

A kérdésedben mostohaságról és tékozlásról beszélsz. A kulcsszavakban meg viszonzatlan szerelemről beszélsz aminek semmi köze a "szeretet eltékozlásáról". Hiszen az nem a tékozlás, hogy a másik nem kíváncsi rád.

aug. 15. 17:59
 12/18 anonim ***** válasza:
65%
Nézd meg kérlek a "Váratlan szépség" c. filmet.
aug. 15. 18:53
 13/18 anonim ***** válasza:
30%

Na tul korán megérkeztek a kötekedők.

Olvasni is lusták, ott van a kérdés alatt: magány, viszonzatlan szerelem, közöny, stb.

aug. 16. 08:37
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Pedig a szeretet a legfontosabb életünkben.

Volt időm végig gondolni miért vagyunk feledékenyek? Úgy jöttem rá, hogy mikor jó az emlékezetünk. Akkor jó amikor igazi érzelmeket adtunk ki magunkból, Arra emlékszünk.

Innen tudtam következtetni hogy amit érzelmek nélkül élünk meg az mind kiszelektalodik a fejünkböl.

Emlékezünk az első szerelemre, és utazási élményekre. De hiába voltam benne egy kapcsolatban akit nem szerettem kevésbbé emlékszem rá. Szelektál az agyunk.

aug. 16. 08:43
 15/18 Szolovjov ***** válasza:
65%
Mert ők agyvezérelt emberek. Ettől még valószínűleg szeretik a másikat.
aug. 16. 10:23
 16/18 anonim ***** válasza:
40%

"Na tul korán megérkeztek a kötekedők"

Igen elég hamar ideértél.

"Olvasni is lusták, ott van a kérdés alatt: magány, viszonzatlan szerelem, közöny, stb"

Én például nem voltam lusta olvasni kedves kötekedő, pont ezért szerettem volna érdemi kifejtést, hogy mit is ért a kérdező mostoha és tékozlószeretet alatt.

Persze, kapja a vállveregetést, de mindenkinek joga van eldönteni, hogy akar-e a másik féllel együtt lenni, illetve kivel akar együtt lenni. Attól nem lesz mostoha vagy tékozló valaki, hogy nem jön össze az első jöttmenttel.

aug. 16. 18:36
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Azert mert 2024 van és ez már csak roszabb lessz.De jobb biztos nem!
szept. 3. 19:48
 18/18 anonim ***** válasza:

Nézzétek.Most jöttem vissza Olaszországbol. Ott dolgoztam csak egy hetet. Én ennyi dicséretet élrtemben nem kaptam ugyanezért a munkáért itthon.

A MAGYAR fukar a dicsérettel, Olaszországban arra figyelnek mi a jó és dicsérik ahogy tudják.

A MAGYAR túl sokat panaszkodik

A MAGYAR túl sokat veszekszik

A MAGYAR káromkodások a világ legrondábbika, más nemzet sokkal finomabban fejezi ki nem tetszését.(Szerintem Isten gyalázásban olimpikonok vagyunk)

A MAGYAR társadalom humorérzéke sajátosan gúnyos , más emberek nevetségessé tétele sok közösségben elörevalóbb, mint a dicséret, mint más ember jó tulajdonságainak emelése.

Amikor hazajöttem élesen éreztem ezt a különbséget.

Mit gondoltok miért mennek el ebből az országból? Mert sokaknak elegük van ezekből.

szept. 8. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!