Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 36 évesen már ciki zenét...

36 évesen már ciki zenét hallgatni?

Figyelt kérdés

Több ezer "híres" zenét letöltöttem. Ilyen top 100 billboard brit top 100 stb

Ezt a nyivákolást nem akarom hallgatni...

Hiába erőltetem, nekem főleg a gothic black metal tetszik és kész. Mást nem bírok hallgatni...

[link]

[link]

[link]

2024. aug. 14. 21:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%
Dehogy ciki! 27 vagyok, úgy 17 éve rockot, metált hallgatok, aztán punkot is elkezdtem. A legmocskosabb, gusztustalanabb punk zenék a kedvenceim, jókedvre derítenek. Emellett mindent meghallgatok, ami tetszik, nem szégyellek semmit.
2024. aug. 14. 21:13
 2/21 anonim ***** válasza:

Miért foglalkozol bárkivel? Hallgasd, ami neked tetszik :)

38 évesen pont nem érdekel, hogy kit kellene a tömeg szerint hallgatnom :) Mondjuk nem sok emberrel tudok beszélgetni, mert sok esetben gőzöm sincs, hogy kiről van szó :D

Kolléganőm küldött egyszer egy képet, hogy tudnék-e olyan figurát horgolni, mert a lánya koncerten látta, de csillagászati ára van. Naivan visszakérdeztem, hogy másik majom nem jó, ehhez nem találok mintát. Kiderült, hogy az előadó művészről lett mintázva, de mentségemre szóljon, anyuka sem értette, hogy miért akar most a lánya horgolt majmot :D

2024. aug. 14. 21:18
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mit szóljak én?

Én 52 éves (F) vagyok és deephouse-t meg minimal technot hallgatok, Nigel Stately bulikra, meg Boris Brejcha koncertre járok.

2024. aug. 14. 21:22
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Olyan zenét hallgass, ami tetszik! Amíg nem kényszeríted másra, hogy ő is azt hallgassa, addig csak a te dolgod.

Aki bele akar kötni, az abba is beleköt, ha Wagnert vagy Bartókot hallgatsz.

2024. aug. 14. 21:22
 5/21 anonim ***** válasza:
33%
"Egyre ostobább kérdések vannak itt." - és egyre tiszteletlenebb válaszadók.
2024. aug. 14. 21:23
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Ki előtt ciki??? Én 40 felett, 3 gyerek után rock zenét hallgatok. Alkalmanként még koncertre is megyek a férjemmel. Ez egy zenei stílus, mint a többi. Mindenkinek van valamilyen ízlése. Miért lenne ciki?
2024. aug. 14. 21:24
 7/21 anonim ***** válasza:
Nem ciki, nyugi.
2024. aug. 14. 21:26
 8/21 anonim ***** válasza:

#3 Igen, a tucatelőadókhoz én sem tudok hozzászólni, pedig munkahelyen mindennapos téma. Fogalmam sincs, hogy melyik celeb kicsoda. Voltam már leboomerezve emiatt 26 évesen, de hát ez van.

Mondjuk olyan is volt, hogy Pokolgép koncerten megkérdezte az egyik pasi, hogy honnan ismerem én ezeket a zenéket ilyen fiatalon, mert megdöbbent, hogy ilyen átéléssel tombolok. Mondjuk 20-nak nézett, de kb 10 éves koromtól nem telt el napom zene nélkül.

2024. aug. 14. 21:26
 9/21 anonim ***** válasza:
52%

„Egyre ostobább kérdések vannak itt."'

Köszönjük az értékes visszajelzést. Remélem, legközelebb sikerül majd olyan kérdést feltenni, ami elnyeri a tetszésedet.

Érdekes, hogy egy fórumon, ahol a kérdezés és a tanulás a lényeg, valaki pont a kérdéseket kritizálja. Talán inkább konstruktív válaszokkal kellene hozzájárulni a beszélgetéshez, nem?

2024. aug. 14. 21:29
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
36 évesen már nem azért kellene csinálni, vagy nem csinálni valamit, mert más szerint ciki.
2024. aug. 14. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!