Hogy lehet azt leküzdeni hogy bárki megtehet veled amit akar ha alatta vagy? Pl főnök, főbérlő meg ezek?
Pl valahányszor vagy kényszerhelyzetben mert pl nem találsz másik munkát, vagy nincs pénzed drágább albérletre, ilyen esetekben mindenki úgy rug beléd ahogy akar.
Nárci beszólogatós főnökök, mindent rádverő főbérlő, bántalmazó szomszéd (nem fizikailag hanem pl becigizi befüstöli a lakásod, lejárat pletykál gúnyol fenyeget)vagy hamisan vádoló közüzemi szolgáltató(biztos azért kevés a fogyasztásod mert csalsz az órával buntetés x százezer és ezt simán megtehetik ártatlanokkal is), hazudozó orvos nővérek, vagy bárki.
És hiába jelentgetnél bárkit akár rendőrségen, minden esetben te vagy körberöhögve.
Hogy lehetne így élni hogy ne menjen vki lelkileg tönkre?
Igen ez is az az elv szerintem.
A főnöknek se mer senki beszólni, de a trágár szomszédnak se, meg hát orvosoknak is?
"Adj hatalmat az emberek kezébe megtidod milyenek"
Csak nekem már ez erősen szenvedtető hogy munkahelyen a főnöki mobbing, aztán hazajövök itt meg a szomszed folytatja a másfélével, közben a föbérlő szinte már perel ha nem javítom ezt azt meg saját költségen.
Szóval amikor akárhova megyek vagy akárhova nézek úgy záporoznak rám a "golyók".
Aztán erősíteném magam motiv.videokkal pl
"hanem az, hogy mennyi ütést állsz ki, amikor talpon kell maradni, hogy mennyit bírsz, amikor folytatni kell."
Dehát ezek nem sok "vigasz" remény.
#13 Egy szóval se írtam ezt.
De léteznek, csak mindegyikre létezik megoldás. Ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!