Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van még innen megoldás?...

Van még innen megoldás? Hogyan hozzam helyre?

Figyelt kérdés
Elég sokat jár az agyam mostanában. Régi dolgokon főleg. Elrontottam az életemet. Van egy csodálatos férjem és egy gyönyörű kislányom. Viszont a tanulmányaim a béka segge alatt. 33 évesen szereztem meg az érettségit, nincs jól fizető állásom, sosem voltam nyaralni, nincsenek barátaim. Sok mindenből kimaradtam fiatal koromban és most úgy érzem hogy szeretnémtöbbre vinni. Nézem a régi barátaimat akik sokra vitték, külföldön élnek, nyaralni járnak, jó életük van. És elkeserede. Szeretnék sikeres lenni, jó munkahely világot látni. Természetesen a családommal együtt. Van erre valami lehetőség? Volt már valaki hasonló helyzetben?
aug. 9. 09:32
 1/3 anonim ***** válasza:
81%

Van.

Nézz utána, simán lehet tanulni. Ha még nem csináltad, akkor állami (ingyenes) képzésben is.

Csak előtte keresd meg, hogy mivel szeretnél foglalkozni, nézzél belőle tananyagot is, hogy ne legyen túl nehéz.

aug. 9. 10:03
 2/3 anonim ***** válasza:
19%
Nincs
aug. 9. 10:36
 3/3 anonim ***** válasza:
68%

Keress valamit (legyen az szakma, vagy valamilyen egyetemi/felnőtt képzés), ami érdekel, nézz utána kicsit jobban és jelentkezz valamire az előbb említettek közül. Vannak levelezőn elvégezhető képzések is, ahol tömbösítve tartják az órákat egyetemen, de azt iskolája válogatja, heti hány és melyik napokon mennek.

Ne keseredj el, biztos vagyok benne, hogy tudsz és fogsz majd neked illő, való dolgot találni, amiben sikerélményed is lesz.

aug. 9. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!