Az amerikaiak tényleg buták?
#20 mesélj kérlek a jólétről, mikor az egészsegügyet a társadalmuk 80%-a nem tudja megfizetni xd
Az amerikai álom már elég elavult, azóta max rémálom.
Az általános műveltségük talán nem a legjobb, nem beszélnek nyelveket de ettől függetlenül nem buták. Sokan járnak egyetemre, sokaknak van magas végzettégük vagy több éves tapasztalatuk egy adott területen.
A munkát komolyan veszik ha komoly munkáról van szó de akik egyszerű pozicióban dolgoznak pl felszolgáló, bolti elado, stb azok nem feltétlen elkötelezettek a munkájuk iránt. Hazalátogatok és bemegyek az Aldiba pl akkor tuti hogy évek után is ugyan azokat az eladókat fogom látni. Itt kint viszont mindig váltakoznak a dolgozók. Egyszer dolgoztam egy áruházban , én sem voltam ott sokáig de voltak akik pár nap után elmentek és jöttek a helyükre mások. A főnökség viszont viszonylag állandó volt mert az komolyabb és jobban fizető pozició,azért a pénzért már felelősségteljesebben dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!