Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az amerikaiak tényleg buták?

Az amerikaiak tényleg buták?

Figyelt kérdés
Több embertől hallottam már ezt, aki járt kint és olyantól is, aki ott született, hogy az átlagos amerikai nagyon nem tájékozott a világ dolgairól és könnyen manipulálható. Másrészről meg ott a munka kemény és nagy a hajtás, vagyis jó teljesítményt kell nyújtani és a legjobb egyetemek, kutatóintézetek ott vannak. Szóval akkor lehet inkább úgy igaz ez, hogy nem műveltek, de a szakmájukban kiválóak?

aug. 6. 09:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
47%

#20 mesélj kérlek a jólétről, mikor az egészsegügyet a társadalmuk 80%-a nem tudja megfizetni xd

Az amerikai álom már elég elavult, azóta max rémálom.

aug. 6. 14:23
 22/23 anonim ***** válasza:
85%

Az általános műveltségük talán nem a legjobb, nem beszélnek nyelveket de ettől függetlenül nem buták. Sokan járnak egyetemre, sokaknak van magas végzettégük vagy több éves tapasztalatuk egy adott területen.

A munkát komolyan veszik ha komoly munkáról van szó de akik egyszerű pozicióban dolgoznak pl felszolgáló, bolti elado, stb azok nem feltétlen elkötelezettek a munkájuk iránt. Hazalátogatok és bemegyek az Aldiba pl akkor tuti hogy évek után is ugyan azokat az eladókat fogom látni. Itt kint viszont mindig váltakoznak a dolgozók. Egyszer dolgoztam egy áruházban , én sem voltam ott sokáig de voltak akik pár nap után elmentek és jöttek a helyükre mások. A főnökség viszont viszonylag állandó volt mert az komolyabb és jobban fizető pozició,azért a pénzért már felelősségteljesebben dolgoznak.

aug. 7. 02:36
 23/23 anonim ***** válasza:
50%
16: Nálunk van Harvardon végzett kolléga, földbuta liberális, tudományos teljesítményben valahol az alsó harmadban.
szept. 21. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!