Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elcserélnétek 20 iq "ponot"...

Elcserélnétek 20 iq "ponot" 20 kg izomért?

Figyelt kérdés
Tehát 20 iq Val kevesebb lenne, de izmosabb lennél

aug. 1. 08:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nem. Max +5kg izom. Annyira izmos nem akarok lenni.
aug. 1. 08:56
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem. 5-öt igen. 135-ből 10-et nyugodtan lecserélhetnék, viszont soha nem is akartam kigyúrt lenni.

35/F

aug. 1. 09:14
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

#7 "Szerintem az izomnövelés fontosabb mint az agy " erösitese", de kinek mi"

Ezeket a meglehetősen "logikus" gondolatmeneteket a kiskamaszok körében köszönhetjük ismét a social medianak, és az azzal járó kemény személyiségtorzulásoknak, aztán ezek a mentális beteg emberek, ahelyett, hogy terápiába kezdenének, és dolgoznának magukon belülről, folyamatosan csak edzenek. Amivel még olyan óriási baj nem is lenne, ha nem nyomnák rá az interneten ezt a toxikus maszkulinitást, a gyerekekre, akik a legkönnyebben kajálják ezeket a tartalmakat, mert emiatt születnek ilyen kérdések, és ez már viszont rohadt káros.

aug. 1. 10:39
 14/26 anonim ***** válasza:
82%
Én igen. Azt vettem észre, hogy a hülyébb emberek általában boldogabbak is. Plusz még jobban is néznék ki. :)
aug. 1. 11:02
 15/26 anonim ***** válasza:
Nem
aug. 1. 12:05
 16/26 A kérdező kommentje:

Szerintem semmi gond nincs azzal ha van egy fontossagi sorrendem, nekem az lenne a fontosabb, hogy minel kigyurtabb legyek, igy pedig a szellemi " fejlodes" elhanyagolhato, az lenne a fontos hogy milyen izmos vagyok

De mindenkinek lehet mas velemenye

aug. 1. 16:28
 17/26 anonim ***** válasza:
54%
Biztosan nem.
aug. 1. 18:14
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Csak ha értelmes vagy, akkor magadtól is ki tudod gyúrni magad. Ha pedig nem vagy az és abból még "leadsz" 20 IQ hányadost, akkor igaz, hogy izmosabb leszel, de csak egy évig, mert annyi eszed se lesz, hogy fenntartsd az izmaid állapotát és pelenkában fogsz nyáladzani.

Ezt itt sokan nem fogták fel szerintem, de ha valaki csak a tökéletes átlagot hozza, vagyis az IQ-ja 100, akkor 80-ra lemenni, az már enyhe retardációnak számít.

(Az átlagos intervallum az 85-115)

aug. 2. 01:09
 19/26 anonim ***** válasza:
69%
Én igen, de ezt megindoklom. Az alacsonyabb IQ-jú emberek statisztikailag általában boldogabb életet élnek.
aug. 2. 02:21
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos, hogy nem.
aug. 2. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!