Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van aki megtanult kiállni...

Van aki megtanult kiállni önmagáért?

Figyelt kérdés
júl. 31. 12:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
55%
Van
júl. 31. 12:15
 2/14 anonim ***** válasza:
35%
Nincs.
júl. 31. 12:15
 3/14 anonim ***** válasza:
56%
Persze, sokan.
júl. 31. 12:20
 4/14 anonim ***** válasza:
63%
Igen
júl. 31. 12:35
 5/14 veszettkecske ***** válasza:
77%
Sok mindenki ki tudna állni magáért, csak ennek néha következményei vannak, pl munkahely -de ha nem áll ki, annak is. Meg lehet tanulni kiállni magadért, csak néha "ügyesen" kell csinálni, de mindenképp megéri szerintem.
júl. 31. 13:03
 6/14 anonim ***** válasza:
88%
Igen, de nem volt egyszerű, viszont annál is inkább megérte a dolog. Egyszer, még szakmai gyakorlatom alatt, volt egy olyan szitu, ahol már egyszerűen nem tudtam szó nélkül hagyni egy adott helyzetet, ahol engem próbáltak meg besározni - jogtalanul.
júl. 31. 13:35
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés nem az, hogy hogyan?
júl. 31. 14:11
 8/14 anonim ***** válasza:
82%

Azért ettől kicsit felnevettem: a "megtanul kiállni magáért" mondat kicsit úgy festi le a témakört, mint megtanulni a Nemzeti dalt. Kérdező, nincs olyan, hogy az önérvényesítés meg van tanulva, olyan van, hogy korábban általános problémád volt, hogy nem tudod érvényesíteni az érdekeidet, de sokat fejlődtél, és most sokkal jobb.

És igen olyan van, hogy valaki k.rva sokat fejlődött ilyen szempontból, de számodra nem az az érdekes, hogy hogyan csinálta?

júl. 31. 15:13
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit túlságosan is. Már a sok rossz tapasztalat miatt akkor is ugrok ha nem kéne😂
júl. 31. 16:01
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

"a sok rossz tapasztalat miatt akkor is ugrok ha nem kéne"

Ezt túlkompenzációnak hívják, és nem a folyamat vége, hanem köztes lépés.

Amikor az emberek elkezdik felismerni, hogy ki kell álljanak magukért, először nehezen lövik be, hogy mikor mennyire, és hajlamosak elmérni magukat. Kicsit megkésett kamaszkorra emlékeztető, mindenre nemet mondó, minden konfliktust felvállaló működés.

júl. 31. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!