Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Minek a jele ez?

Minek a jele ez?

Figyelt kérdés

Mostanában kezdem megtanulni értékelni az egyedüllétnek az értékét. Van időm gondolkodni, és azt hiszem, kezdem megtalálni a hitemben a helyes utat.

Az egész eset - ahogyan gyakran előfordul másokkal is - a szerelemmel kezdődött. A lány, akibe már évek óta szerelmes vagyok, most egy váratlan dolgot írt pár napja: megtalálta a jópár éve neki adott szerelmes versemet. Azt mondta, hogy szerinte szép, és most kezdi igazán elhinni, hogy tényleg fontos nekem.

Erre csak azt tudtam mondani, hogy igen, ő tényleg fontos nekem. Valahogy nem akartam bonyolultabb helyzetet előidézni. Mivel ő csak barátként tekint rám.

Az, hogy ő fontos nekem, szintén jól esik neki.

Mostanában gyakran gondolkozok el, hogy miért történnek velem dolgok. Miért úgy történnek, ahogyan?

Hiszem, hogy ebben közrejátszik a hitem is, ami most újjászületett.

Mit gondoltok? Mi lehet a vége a dolognak?

Előre is köszönök minden jó és rossz választ!

júl. 30. 17:26
 1/4 anonim válasza:
100%
Egy a lényeg, ne kezdd el majd csapni a szelet a lánynak, nehogy rámenjen a barátság. Bár szerintem most lehet ő is realizálta, hogy tetszel neki. Hogy őszinte legyek ebből még bármi lehet. Az sem kizárt hogy összejöttök. A hit mindenképpen egy megosztó dolog. De szerintem jó az ha van, erősödj a hitedben aztán pedig a dolgok meg majd szépen kialakulnak.
júl. 30. 17:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A vége a dolognak mindig a halál 😃 nibcs tovább.
júl. 30. 18:17
 3/4 anonim válasza:
Hát elég bonyolult az élet velem az történt hogy egy volt osztálytársnőm megvárt a munkahelyem előtt és aztmondta nekem hogy meghalt a férje és a munkája is elég stresszes(orvosnő) és mostmár ráfér egy kis vidámság és az emlékeiben én egy életvidám srác voltam az iskolás éveink alatt és szeretne velem kapcsolatot, elég nehéz volt megtalálni azt a hangot amivel finoman elmondtam neki hogy nekem azóta feleségem és két gyerekem van és nemszeretnék egy új kapcsolatot. Úgyvettem észre hogy nagy csalódást okoztam ezzel neki.
júl. 30. 21:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Ennek bármiféle végkimenetele lehet, akár valóban az is, hogy összejöttök. Tudom, könnyű mondani, de ne görcsölj rá, ne agyald túl, és légy ott fejben, hogy ne menjen tönkre a barátság.
aug. 9. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!