Akik szinglik facebookon azért próbálják kitenni a szexibb fotókat, hogy párt találjanak? Nem ciki folyton nyomatni a képeket? Még a szingli anyukák, apukák is minden mozzanatot feltesznek, amikor lesz párjuk azt is kikürtölik. Nem szánalmas már ez?
Tudtam lesz 1 troll aki próbál beszólni. Túl menő a kommented, nagyon adod. Húha. Netán magadra ismertél?
Csak kíváncsi vagyok mikor cseng le teljesen a Facebook, intsa ego, majom őrület, de amíg az emberek valovilag, Budapest éjjel nappal agyi kapacitással rendelkeznek nem sok az esély. Amúgy csak beléptem időnként mert 1 hobbi csoportot követek és akkor látom az ismétlődő emberek szánalmas posztjait. Amúgy ja, nyilván jobb volna ha ismerősöket totál kitörölném és maradna a lényeg, ami értelmes.
#3 nem nézek se való világot, se éjjel nappal Bp-t, se facebookot (max. annyira, hogy 1-2 régi ismerőst megkeressek), sem instát stb. Mert van SAJÁT ÉLETEM - s azzal akarok inkább foglalkozni mások világa helyett.
Miért fáj neked hogy mások mit raknak ki??? A saját életed vidd előre, másokon való csámcsogás helyett - többre mennél vele hidd el.
Bocs hogy van véleményem. Mindenkinek lehet. Megertem hogy te így látod a kiírásom, és hogy ennyire felhúztad rajta magad. Nyugi. Engedd el.
Inkább foglalkozz a saját életeddel, amid van, és ne nekem írogass.
Én pl nem vagyok szingli, de facebook oldalamra soha nem tennék ki semmilyen olyan fényképet, amin más is (pl. a párom) rajta van. Mindenki döntse el saját maga, hogy szeretne-e fent lenni vagy sem. Úgyhogy fényképből nem lehet olyan következtetést levonni, hogy éppen párkapcsolatban van-e valaki.
Amúgy a "semmi privát szféra" sem feltétlenül igaz, lehet, hogy köze sincs a valósághoz annak, amiket FB-ra felpakol. Akkor pont semmit nem fogsz tudni a magánéletéről.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!