Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek ez normális a...

Szerintetek ez normális a családomtól?

Figyelt kérdés

Világ életemben azt hallgattam, hogy én nem egy egyszerű munkásnak/gyári melósnak lettem nevelve. Én irodába/főnöknek való vagyok. Mondják ezt azok akik világ életükben gyárban vagy egyszerű munkásként dolgoztak.

Első melóm (mert nagyon kellett suli után) egy gyorsétteremben volt. Azt is hallgattam, hogy jó sokra vittem… Aztán bekerültem irodára, ott ment a dicsekvés ahogy visszahallottam, hogy az én fiam ott ül a gép előtt klímás irodában (hiába kevesebbet kerestem mint a gyorsétteremben).

Azóta is irodai melóim vannak de a pénz az nem valami jó. Megmondtam nekik, hogy váltok nem érdekel mert szalagon is jobban keresnék. Aztán csak megy a hurrogás.

De eközben hallgatom, hogy a munkatársának a fiának a barátnője xy helyen dolgozik egy gyrososba és napi 30 ezret kap készhez, szóval dörgölik az orrom alá, hogy mások milyen jól keresnek.

Ha megmondom nekik a frankót ezzel kapcsolatban akkor pedig megy a lecseszés, hogy jó vagyok én ott az irodában majd emelik a fizut idővel..

Én ezt nem értem megtettem azt amit egész életemben hallottam tőlük, aztán kb. csesztetnek, hogy milyen rosszul keresek bezzeg más egy semmis kis helyen mennyit.. de ha váltanék egy kevésbé idegörlö egyszerű melóra ami jobban is fizet akkor meg hallgatom a f*szságukat..

Mivel tudnék szerintetek úgy visszavágni nekik, hogy egy életre abbahagyják ezt velem szemben?

júl. 29. 19:08
 1/2 anonim ***** válasza:
81%
Költözz el tőlük és élj úgy, ahogyan te szeretnél. És ha bele akarnak ugatni az életedbe, akkor nem találkozol velük és nem telefonálsz nekik.
júl. 29. 19:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Miért nem költözöl el és redukálod le a kapcsolatot velük?
júl. 29. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!