Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak ha még nem volt...

Mit csináljak ha még nem volt párkapcsolatom?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és még nem voltam senkivel, sajnos kicsit nehezem nyílok meg, de ez nem azt jelenti hogy ne tudnék beszélgetni csak kezdeményezni nehéz.

Egyre kilátástalanabbnak látom a helyzetet, közben meg olyan fájó látni, hogy az ismerosok kozott olyan sokan boldog kapcsolatban élnek. Tudom hogy magaman kene valtoztatnom csak nem tudom hogy vegyem rá magam.

júl. 29. 07:48
 1/6 anonim ***** válasza:
39%

Felteszem, rá vagy feszengve erre a témára.

Ne engedj a társadalmi nyomásnak! Mindenki máskor találkozik azzal, aki érdemes arra, hogy kapcsolatot kezdj vele.

Nem tudom, fiú vagy lány vagy-e, mindenesetre mind a 2 nem körében vannak olyanok, akik számára érték, ha nem "ismer" már a fél város.

júl. 29. 08:00
 2/6 anonim ***** válasza:
74%

Én is így voltam, a legeffektívebb módja a változásnak hogy bevezetsz egy kvótát, naponta x emberhez odamész beszélgetni. Mindegy hogy fiú, lány, fiatal vagy idős, a lényeg hogy megtanulj beszélni.

Onnantól meg hogy ez megy, a lányokhoz is könnyebb lesz odamenni (feltételezem fiú vagy, ha a kezdeményezni akarsz)

júl. 29. 08:59
 3/6 anonim ***** válasza:
47%
Klisé, de attól még hasznos tanácsnak gondolom: ne stresszelj rá, mert az nagyon látszik, és azzal csak elijeszted a másik felet. Gyakorold a beszélgetést másokkal, ahol csak tudod, lesznek kínos pillanatok, de gyakorlás nélkül nem lehet fejlődni, javulni.
júl. 29. 12:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Nehezen nyílsz meg.

Valószínűleg látszik is rajtad, hogy kb. megközelíthetetlen vagy, talán zárkózottabb is.

ÉS azt hamar megunják az emberek ha csak az egyik fél hajt csak az egyik fél érdeklődik, csak az egyik fél keresi a másikat, és nincs kölcsönös viszony érdeklődés.

Többet kellene beszélgetned emberekkel, nem csak ahogy írták előttem...csak korban hozzád illőkkel, hanem minden korosztállyal. Később ez megbosszúlhatja magát munkahelyeken , bármilyen kapcsolat kialakításában is. ÉS nem csak h pasid vagy csajod nem lesz, az emberek is elfordulnak tőled.

Mert te nem fogsz érdeklődni és úgy érzik lesz**arod őket.

Nincs egy emberi lény sem akivel tudsz beszélgetni baráti körön kívül? Vagy olyan aki hozzád érne?

júl. 29. 16:11
 5/6 Senior Séf ***** válasza:
52%
Mit csináljál? Párkapcsolatot!
júl. 30. 18:21
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Nyugodjál meg, nekem sem volt még, pedig már 30 vagyok. Van még időd.
aug. 1. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!