Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiként városban pólót...

Férfiként városban pólót átvenni mennyire gáz?

Figyelt kérdés
Ha pl nagyon megizzadsz, csuromvizesre ilyen melegben, és van nálad tartalék póló.
júl. 28. 17:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
21%
Nem annyira gáz, mint a kérdés maga.
júl. 28. 18:07
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Bemész bármilyen wc-be, ruhafülkébe, stb, a kutya se lát, hogy mit csinálsz ott.
júl. 28. 18:08
 3/12 A kérdező kommentje:

Ha pl 2 nehéz sporttáskát kell cipelned, hosszabb útvonalon megizzadsz rendesen ilyen melegben.

júl. 28. 18:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz!

Egyik nap pont szemtanúja voltam egy pólócserének a távolból. Az volt az első gondolatom, hogy ez milyen jó ötlet! Én is alkalmazni fogom, ha tudom, csak én lány vagyok...

júl. 28. 18:48
 5/12 A kérdező kommentje:
Szerintem nőnél sem gáz, nyilván van alatta melltartó.
júl. 28. 18:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Budapesten nem gaz.
júl. 28. 19:08
 7/12 anonim ***** válasza:
58%

Férfinél semennyire.

Nőként nem vetkőzünk az utcán melltartóra, a férfiak nagy bánatára 😅

júl. 28. 19:16
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
8: az egész felsőtestére senki nem tesz dezodort
júl. 28. 19:21
 9/12 anonim ***** válasza:
tudod mennyire gaz? mint a szar. Senkit nem fog erdekelni. A legtobb embert az utcan semmi nem erdekel hacsak nincs bunyo, nagy karomkodas, deakon vizbe ugras BP-n, baleset meg ilyenek. Most egy polo atvetel? ...
júl. 28. 19:44
 10/12 A kérdező kommentje:

30 fokban, 2 nehéz táskát cipelve nincs az az izzadásgátló, ami használ.

Amúgy egészségtelennek tartom, mind a bőrre, mind az izzadás gátlást, ami egy természetes folyamat terhelés hatására.

Sportos, igényes férfi vagyok, nem pörköltszaftos szakadatlétás.

Reggel 6kor nem nagyon van a pláza sem nyitva, ahová be tudsz menni a mosdóba, és van, ahol nem is ingyenes a használat.

Ellenben, ha rádizzadt pólóban vagy még hosszabb ideig, mert nincs csatlakozás, akkor könnyen megfázhatsz.

Nálam mindig van a táskámban tartalék felső, ha van rá lehetőség, nyilván nem a szabadban teszem, és ha igen, akkor is olyan helyet keresek, ahol van takarás, pl növényzet.

Nem mutogatni akarom magam nyilván.

júl. 28. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!