Férfiként városban pólót átvenni mennyire gáz?
Ha pl 2 nehéz sporttáskát kell cipelned, hosszabb útvonalon megizzadsz rendesen ilyen melegben.
Egyáltalán nem gáz!
Egyik nap pont szemtanúja voltam egy pólócserének a távolból. Az volt az első gondolatom, hogy ez milyen jó ötlet! Én is alkalmazni fogom, ha tudom, csak én lány vagyok...
Férfinél semennyire.
Nőként nem vetkőzünk az utcán melltartóra, a férfiak nagy bánatára 😅
30 fokban, 2 nehéz táskát cipelve nincs az az izzadásgátló, ami használ.
Amúgy egészségtelennek tartom, mind a bőrre, mind az izzadás gátlást, ami egy természetes folyamat terhelés hatására.
Sportos, igényes férfi vagyok, nem pörköltszaftos szakadatlétás.
Reggel 6kor nem nagyon van a pláza sem nyitva, ahová be tudsz menni a mosdóba, és van, ahol nem is ingyenes a használat.
Ellenben, ha rádizzadt pólóban vagy még hosszabb ideig, mert nincs csatlakozás, akkor könnyen megfázhatsz.
Nálam mindig van a táskámban tartalék felső, ha van rá lehetőség, nyilván nem a szabadban teszem, és ha igen, akkor is olyan helyet keresek, ahol van takarás, pl növényzet.
Nem mutogatni akarom magam nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!