Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem olvassa el az...

Miért nem olvassa el az üzeneteimet? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van hogy ő ír rám, de a válaszomat van hogy csak hetek múlva nézi meg. Akkor minek kérdez? Azt hittem jóban vagyunk, de a gyakorlatban teljesen semmibe vesz mostanában. Elég rossz érzés. Nagyon kevés barátom van, ezért nem akarom elveszíteni, de hát mit tehetnék?
2024. júl. 24. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
86%

Nem szabad emberekre ráfüggni, viszont ha ezen agyalsz, könnyen megeshet, hogy ez megtörténik és nagyon nagy károkat okozol a saját mentális állapotodban.

Hogy miért hetek múlva reagál, annak millió oka lehet, ezért nem kell egyesével sorra venni, mert lehet arra gondolsz, hogy veled van a baja, aztán lehet, hogy ténleg elfoglalt.

A másik meg mi van ha hetekkel később reagál. Te éld tovább az életed, próbálj meg valami hobbiba belefektetni az energiádat.

2024. júl. 24. 18:43
 2/5 anonim ***** válasza:
80%

Amúgy tényleg omolyan mondom, hogy ne függj rá másokra. Én is estem már ebbe a csapdába bele. Az egy dolog, hogy egy idő után már kihatott a kapcsolatunkra és elmenekült, de a másik, ami fontosabb, hogy szó szerint leépítettem magam, fizikailag is, mentálisan is. Már ott tartottam, hogy ha valai kiposztolt valamit, nézegettem, hogy ő lájkolta-e és ha igen, akkor irigy lettem, nézegettem, hogy mikor volt elérhető utoljára, már az is zavart ahogyan reagált, hogy miért ebben a stílusban írt vagy miért röviden vagy miért nem reagált, elkezdett elmenni az étvágyam, hányingerem volt, fáradékony lettem, másokkal türelmetlen lettem, rossz volt a kedvem, nem is figyeltem arra, ami körbevesz, mindenkit az auámban éreztem aki az utcán volt.

Ezt ne akard. :)

2024. júl. 24. 18:48
 3/5 A kérdező kommentje:
2. Amúgy én is éreztem már hasonlókat. Hát, fix nem egészséges. Csak próbálom rendberakni az életem (már 20 évesen) és nehéz ha sorra tűnnek el az emberek az életemből.
2024. júl. 24. 19:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezért veszélyes ez a kpr. Ilyenkor kezdődik a nagybetűs élet és ugyanekkor kezd mimdenki eltűnni.
2024. júl. 24. 19:14
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel jelzi,h nem vagy neki fontos. Nem szamithatsz ra. A te figyelmed es tudzteleted nem erdemli meg. Haver statusz max. Te is neha huzd elo,amikor neked kell. En kiblokkolnam es keritenek uj baratokat a helyedben.
2024. júl. 24. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!