Az Alexandra mennyire tipik romás név?
Figyelt kérdés
júl. 24. 01:05
1/8 anonim válasza:
Miért lenne az? Eddig több Alexandrát is ismertem, egyik sem volt roma. Ott az Eszmeralda, Dzsenifer, Dzsesszika, ezek a menők.
Ott van pl. Szentkirályi Alexandra, ő vajon roma?
3/8 anonim válasza:
Előfordul náluk is, de nem annyira, hogy ettől "romás" név legyen. Amúgy szerintem igen jó csajoknak számítanak többségében.
4/8 anonim válasza:
Én még nem találkoztam ilyen nevű cigánnyal, pedig borsodi cigány városban lakok.
Inkább az Amira, Amália, Dzsennifer, Klaudia a cigány nevek
5/8 Szolovjov válasza:
Semennyire. A cigányos nevek a Vanessza, Kármen, Ibolya (Íboly), Irma
6/8 anonim válasza:
Cigányok imádnak latinos hangzású neveket adni a lányaiknak, Szilvia, Krisztina is nagyon sok cigánylány neve.
7/8 anonim válasza:
Nálunk 90es évek elején minden kislány Alexandra meg Nikoletta lett, a cigány lányoknak akkortájt regiesebb neveik voltak, pl Évike, Marika. De utána se lett nagy divat náluk, egy időben nagyon ment a Dzsesszika, Dzsenifer, utána Vanessza meg Amanda lett a sláger.
8/8 anonim válasza:
Semennyire. Ismerek több Alexát, Alexandrát (sőt, még a fiú változatot, Alexet is), egyikük sem roma származású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!