Mi a véleményetek arról az emberről aki macskának hívja a kutyáját? Úgy értem hogy ezt a nevet adta neki és a szerencsétlen állat még hallgat is rá és nem is sejti hogy cinikusan lóvá tették...
Figyelt kérdés
júl. 23. 19:53
1/18 anonim válasza:
fantáziátlan idióta, engem az is kiakaszt ha egy szerencsétlen macska egy rohadt gáz nevet kap (kapdbe, hitler, néger stb) sok ilyet nevet hallottam, miért nem bírnak jól hangzó és aranyos dolgokat mondani rájuk?
3/18 anonim válasza:
Ilyet még nem hallottam, olyat viszont többet is, aki cicának becézi a kutyáját. 😂
5/18 anonim válasza:
Nekem mindegy, hogy hogy ki hogy hívja az állatát.
6/18 anonim válasza:
Nem olyan nagy szám, személy szerint engem nem dühít, nem is tartom viccesnek, és a kutyát se érdekli. Ha a gyerekér hívta volna annak, azon már felvonnám a szemöldököm.
7/18 anonim válasza:
Sok ember is azt gondolja magáról hogy ember.
9/18 anonim válasza:
Szerintem vicces, jó fej lehet a Macska gazdája.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!