Miért lett divat itt a Gyakorin, hogy sok férfi hozzászóló kiteszi a kora, neme után, hogy incel?
Egy ilyen tipikus felhasználó van csak a kategóriában, aki ezzel provokál. Valami 2 pipája lehet, mert olvasás nélkül automatikusan megkapja rá a "nem hasznos"-t.
1-2 ilyen esetet messze nem lehet még általánosítani.
Nem, én több ilyet látok. Pl. van egy 38 f incel, ma láttam egy 27 férfi incelt. Biztos több is van.
Ezek az incelek azt hiszik, ezt is ki kell sajátítaniuk?
Amúgy semmi bajom a nőknél sikertelen férfiakkal, sőt, együttérzek velük addig, amíg nem megy át az egész egy gyűlölködésbe.
Emiatt tartom az egész dolgot ellenszenvesnek és veszélyesnek:
"Mintha ez lenne a legfontosabb tulajdonsága."
Mert az is. Ennyit tud felmutatni, ami valljuk be, konkrétan semmi.
Amúgy semmi bajom a nőknél sikertelen férfiakkal, sőt, együttérzek velük addig, amíg nem megy át az egész egy gyűlölködésbe.
Szerinted mi az incelsek fo ismeroje? A gyulolkodes. Az, hogy nekik nem jut p/na. Ugyhogy hagyd az ehutt erzesed!!!
37/f Incel
3-as, ez nem így van. Vannak diplomás, a szakmájukban sikeres incelek is, akik valamiért nem kellenek a nőknek.
Épp ezért értelmetlen, ha valaki túlzott mértékben ezzel azonosítja magát.
Így van.
Én Még soha sehol máshol nem hallottam és olvastam ezt az incel marhaságot. Csak itt.
De ezek vagy barmok vagy retardáltak vagy csak provokálják a népet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!