Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ma láttam egy dulakodást a...

Ma láttam egy dulakodást a bicikli úton, nem csodás, hogy milyen kiszámíthatatlan a sors?

Figyelt kérdés

2 ember reggel még nem is tud a másik ember létezéséről, elmennek sportolni, és pont keresztezik egymás útját, és valamin összebalhéznak, és dulakodnak egymással.

Ha valamelyikük 1 perccel később indul el, lehet ez nem is alakul ki, de a sors csodás fintora, és ők már nem közömbösek egymásnak.

júl. 20. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Vót má.
júl. 20. 21:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, a sors teljesen kiszámíthatatlan. Most gondolj bele, ha pl. Trump, Putyin vagy Orbán apja időben kihúzza, akkor ma mennyivel jobb hely lenne a világ...
júl. 20. 21:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja bakker, ha apám időben kihúzza vagy anyámnak nem mondják, hogy nem lehet gyereke, én se szenvednék itt.
júl. 20. 21:37
 4/6 anonim ***** válasza:

A 2. válaszban leírtakon én is gondolkodtam már többször is.

Ezt mondjuk bizarr volt leírni... attól még igaz marad.

júl. 20. 23:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy esemény tud lenni embereknek egy ilyen történet egy olyan országban, amelyben az ott élők közül kettő képes gyalogosan is eltorlaszolni teljes szélességében akár egy autópályát is!

Körúti járda? Kerékpár út? Nem tétel! Bagatell!

Pl.: Budapest, Újpest, Tél u. - mind a kettő irányban kiépített, kulturált kerékpár úttal!

Az agyonképzett magyar következetesen a járdákon balettozik minden olyan eszközzel, ami emberi meghajtású és nem lábbeli! 20-30 km/h-s sebességgel!

Buszmegállókban dohányzás, szemetelés, gányolás: dettó!

Öreglány spárgán vontat két kutyának látszó dagadt virslit, miközben megpróbálja eljátszani a külvilág felé, hogy eközben még egy telefonhívásra is képes reagálni! Finoman jelzed neki, mikor beéred, hogy elhaladnál mellette és amikor már fizikálisan keresztül esnél rajta, erélyesen szólsz rá, aminek hatására vérig sértődötten néz ki a fejéből, - azt sem tudva, hogy melyik dimenzióban van és mi történik körülötte! Nem jut el a tudatáig, hogy mind a kettő irányban eltorlaszolja a Nyár utcát, - ami egy nagyjából három méter széles sétáló utca lenne alapból.

Tulajdonképpen igaza van abban, hogy mehetnél mellettük a fűben is vagy az éppen soron következő bokorban!

A három gyerek, két felnőtt, két kutya kombó vagy a telefonját átszellemülten b@szogató önfeledt csatakanca ugyanezt a szolgáltatást nyújtja!

Sokan azt sem tudják lent az utcán, hogy merre vannak arccal, - nem volt kánikula, amikor ezeket napi szinten egymás után megéltem!

Talány marad számomra, hogy miért nem haladhat bárki a saját tempójában, kulturáltan arra, amerre szeretne!

A kamerák meg köszönik, stabil fogyasztással zabálják a semmire az áramot, - mert a lőtéri kutyát nem érdekli, amit láthatnak, látnak!

- Nyilván a szankcionálható történések esetében lenne ennek értelme.

'Utoember-3.0' jeligére az Újpesti Önkormányzatra

júl. 21. 03:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
De. A néni aki ma belém kötött az önkiszolgáló kasszánál is bemehetett volna 5 perccel később a boltba és akkor sosem találkozunk. :D
júl. 21. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!