Jó lenne ha nálunk is lehetne uniszex nevet adni az újszülötteknek,vagy inkább hülyeség?
Figyelt kérdés
júl. 20. 14:57
2/12 anonim válasza:
Elnézve, hogy milyen nevű gyerekek vannak az utóbbi időben.... Van, hogy így sem tudom fiú-e vagy lány az illető.
5/12 anonim válasza:
Mivel MO-on gyakorlatilag senkit nem úgy szólitanak, ami a neve, hanem valamiféle becenéven, ezért teljesen mindegy. Meg egyébként is mindegy, lényegtelen.
6/12 anonim válasza:
Szerintem is hülyeség lenne bevezetni az uniszex neveket.
7/12 anonim válasza:
Mivel nem jelentene fejlődést, így az eddig már jól bevált névadási szokást nincs értelme megváltoztatni.
8/12 anonim válasza:
Semmi jelentösége, akár lehetne, akár nem.
9/12 anonim válasza:
Folyamatosan vannak újabb és újabb trendek a névadásban, új nevek is be vannak jegyezve, szerintem felesleges pont ezen kiakadni.
10/12 anonim válasza:
Pont teljesen mindegy lenne.
De ugye ez már LMBTQ propaganda lenne, így szó sem lehet róla. Ellenben Orsós Dzsennifer lehet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!