Hogyan lehet fel dolgozni azt a tényt, hogy nem kellek senkinek? Nem volt még részem sose viszonzott szerelemben, még az első csókom se volt meg… Hogy törődjek ebbe bele?
Figyelt kérdés
júl. 17. 18:49
11/14 anonim válasza:
Ne törödj bele. Tarts alapos önvizsgálatot, hogy mit rontasz el ilyen nagyon. Utána javitsd a hibáidat!
12/14 anonim válasza:
Én is ezzel küzdöttem 17 évesen. Körülöttem mindenkinek volt valakije, csak nekem nem volt senkim. Elkezdtem fejleszteni a külsőmet, művelni az intelligenciámat. Egy hasonlattal élve "ne kergesd a pillangókat, inkább építs egy virágoskertet és várd, hogy a pillangók szálljanak oda". Ha pozitív a kisugárzásod és nem vagy negatív, jönni fognak maguktól is, bárhogy nézel ki. (Csak ne legyél büdös és ne hiányozzon elölről fogad)
13/14 anonim válasza:
Ne törődj bele. Nekem se volt még részem ebben, de nem úgy fogom fel, hogy senkinek se kellek, egész egyszerűen csak nem találkoztam még a megfelelő emberrel. Kitartást! 🙂
14/14 anonim válasza:
Azért nem, ugyanolyan barátságokat sem kialakítani 20 mint 60 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!