Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez milyen viselkedés?

Ez milyen viselkedés?

Figyelt kérdés
Előadàson voltunk egy kolostori helyiségben.Amikor beértünk a " baràtnőm "fogta a széken levő pàrnàkat az én székemre rakta azt mondta neki nem kell,mondom nekem se kell,azt mondta neki se.Akkor fogtam a pàrnàkat és àtraktam a zongora melletti padra oda úgyse ült senki meg egy oldalon lévő székre.Volt elég szék oda nem ült senki de nem rakom a mellettem levo szekre gondot okozva aki oda keszult leulni csak meg nem foglalta el a helyet.Előadàs utan mivel ő ott bennfentes mondta bemegy a konyhaba elmossa a sajat poharat voltak kirakva poharak es vizek a meleg miatt.Az is furcsa volt mert a poharakat,vizeket valaki kirakta aki szinten bennfentes és ilyenkor ha tudom mi hol van és bejàratos vagyok akkor elmosom az osszeset a kozosseg javara szoktak cselekedni ilyen helyeken nem onmagunkert.
2024. júl. 13. 15:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Kétszer is elolvastam, de nem értem 🤔
2024. júl. 13. 15:31
 2/7 anonim ***** válasza:

1, két esetet írt le a kérdező

Minden székre leraknak egy párnát, hogy kényelmesen ülj. A kérdésben szereplő csajnak nem kellett ez a párna és ahelyett, hogy átrakta volna olyan helyre ahol nincs útban, átadta a kérdezőnek. A kérdező ezt pofátlanságnak tartotta, mert szerinte ahelyett, hogy lerakod a saját ülőpárnád egy másik székre ahol valaki ülni fog és zavarni fogja a felesleges plusz egy párna át lehet tenni valahova, ahol nincs útban.

Aztán előadás után voltak kitéve poharak és víz és a csaj bement elmosni a saját poharát. Volt hozzáférése a konyhához, mert bennfettes. A kérdező ezt furcsálta, mert azok akik ott benfettesek, mimdenkire gondolnak (lásd, aki kirakta a poharakat és a vizeket is mindenkinek tette ki aki az előadáson részt vett). Ebből adódóan a csajnak nem azt kellett volna a kérdező szerint mondania, hogy a SAJÁT poharát elmossa, hanem elmossa az ÖSSZES használt poharat, vagyis ő is segíti a többi benfettest a munkában. Érted, az egyik benfettes hozta mindenkinek a vizet, cserébe a szintén benfettes csaj meg elmosogatja mindenkinek a poharát.

2024. júl. 13. 19:08
 3/7 A kérdező kommentje:
2-es igen pont erre gondoltam!Kicsit furcsanak talaltam hogy ami nem kell neki parna atrakja nekem es még mondom nekem se kell akkor se kapcsol.Ez ugy jon ki neki ne legyen kellemetlenseg a meleg szek,de nekem lehet.Azt nem tudom az ilyen tudataban van- e annak amit csinal vagy nem is erdekli.
2024. júl. 13. 22:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Én most beleképzeltem magam a csaj helyébe. A párnánál én sem tudom mit csinálnék. Ritkán ülök párnára, ugyanis kb 20 évvel ezelőtt az egész 11 éves korom arról szólt, hogy átáztam, ez pedig olyan mély nyomot hagyott bennem, hogy a mai napig ha a széken párna van, veszem is le.

Viszont ha leveszem, vagy fogom az ölembe vagy átrakom magam mellé én is, ha nem ül senki. Így, hogy ezt írtad, eszembe jutott, hogy tényleg nem kéne másik székre tenni.

2024. júl. 13. 23:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Kicsit pofatlan megnyilvanulas volt.Vannak neha ilyen dolgai
2024. júl. 14. 19:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Miért kell neked az ilyen önző barátnő?
2024. júl. 19. 08:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Ha nem is csak a parna meg pohar miatt de tenyleg onzo lehet vagyis inkabb maganak valo.
2024. júl. 19. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!