Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik ezt csinálják a távolsági...

Akik ezt csinálják a távolsági buszon, mit éreznek?

Figyelt kérdés

Kihangosítva telefonál, kihandosítva hallgatja a zenét, közben tapsol, táncol, hangosan pofázik úgy, hogy az egész buszban hallani lehet, be nem áll a szája, levegővétel nélkül pofázik. Folyamatosan nyomkodja a telefonját, de a billentyűhang hangosra van véve és folyton csipog.

Kérdezem: feltűnt nektek, hogy más is van a buszon rajtatok kívül, és nem viselkedik zavaró módon?

2024. júl. 12. 22:42
1 2
 1/11 anonim válasza:
13%
Ez egy olyam oldal ahol válaszokat segítsegeket adnak az emberwk ha valaki nem tud valamit vagy ha tapasztalathiánya van.Erre te beírod hogy zavar mert pl valami nénike a buszon beszél hangosan vagy yx folyton telefonozik.Semmi köződ hozzá mennyit telefonozik valaki valahol vagy hogy beszél persze ja biztos zavaró de ez egy busz nem magánrepülőgép
2024. júl. 12. 22:53
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Hogy csakis körülöttük forog a világ.
2024. júl. 12. 22:55
 3/11 Kólauborkával ***** válasza:
86%

Én csak megszoktam kérni őket, hogy tegyenek be fülhalkgatót vagy némítsák le.

Egyéb iránt a szabályzatban is benne van, hogy ne zavard embertársaidat utazás közben. Tehát a sofőr le is szállíthatja…

2024. júl. 12. 23:01
 4/11 anonim válasza:
86%
Azt hiszik ők a "menők"/körülöttük forog a világ.
2024. júl. 12. 23:14
 5/11 anonim ***** válasza:

3

J

2024. júl. 12. 23:26
 6/11 anonim ***** válasza:
79%

Sokakban meg sem fordul az a gondolat, hogy ezzel komolyan zavarnak másokat, vagy "csak" szimplán nem érdekli őket az egész. Túlzottan népszerű lett a "nekem mindent szabad!" és a "rám nem vonatkoznak a szabályok!" világnézet, mert egy rakat dolognak nincs következménye, vagy legalábbis reálisan nincs, aztán egyik eltanulja a másiktól az ilyen helytelen dolgokat.

Morál is csökkent az országban, az etikettet, íratlan és írott szabályokat is egyre nagyobb kihívás egyeseknek követni, tisztelet a kivételnek-

2024. júl. 13. 00:06
 7/11 anonim ***** válasza:
59%

Rémisztően sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a közelükben lévő emberek is számítanak.

Értem, téged a zajok idegesítenek, engem meg az, ha nem tudok haladni. Ha az egyébként vasággyal 40 kilós ember úgy foglalja el a háromméteres járdát, hogy nem lehet kikerülni. Változata, mikor többen sétálnak, vidáman beszélgetve és emiatt kvalassan, tök jó, egyrészt örülök, hogy jól érzik magukat, másrészt MENJENEK ARRÉBB, nem is sietek sehová, de nem szeretek tötymörögve menni. De a legrosszabb az, mikor belép valahová, örü, hogy ő már benn van, és megáll. Az ajtóban. Múltkor egy ilyennek szerintem tök kedvesen szóltam, hogy legyen már szíves beljebb menni, vagy legalább félre húzódni, mert még legalább ötvenen szeretnénk ugyanerre a buszra felszállni, és mögötte olyan üres a jármű, hogy visszhangzik, mire megkaptam, hogy mit hiszek én, hogy neki hátul is van szeme?! Nagyobb probléma, hogy agya sincs, hogy felfogja, hogy ha ő a tömeg elején szállt fel, említett tömeg nem fog majd csak úgy átlevitálni felette.

2024. júl. 13. 06:16
 8/11 Szolovjov ***** válasza:
68%
Ha a származásra kéne tippelnem, jelöljük meg a ,,C"-t.
2024. júl. 14. 02:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Hiába törlitek a válaszom, az igazság az, hogy márpedig cig.... ahm cigarettáznak leszállás után.
2024. júl. 14. 06:08
 10/11 Kólauborkával ***** válasza:
Egyszerű lenne ezt mondani, de sajnos valamikor a normálisnak tűnő mama vagy külsőleg egy tök jó nő, csinálja (bár ilyenkor kiderül, hogy belsőleg hiányzik valami elemi dolog), de én rájuk is rászólok.
2024. júl. 14. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!