Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Több pénzt utaltak fizura...

Több pénzt utaltak fizura mint amennyit kerestem volna, ez hogy lehetséges?!

Figyelt kérdés

Kiszámoltam minden nap mennyim lesz hó végén, erre azt látom 17000 Ft-al többet kaptam, WTF?? biztos hogy jól számoltam mert órabérben vagyok.

(mellőzzétek légyszi azokat a válaszokat hogy biztos flexelek, mert egy anonim oldalon semmire nem megyek ezzel a flexxel)

Olyan válaszokra vagyok kíváncsi hogy ez hogyan lehetséges, másokkal előfordult már ilyen?

2024. júl. 10. 10:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Bérpapírt kell kapnod és nem ügyfélkapun.

Ügyfélkapura az adóbevalláshoz szükséges igazolások érkeznek.

2024. júl. 10. 11:42
 12/18 anonim ***** válasza:

Pedig papíron mi se kapunk, csak ott valahogy elektronikusan. Plusz év végén kapunk papíron egy évest a bevalláshoz. (Teljesen bejelentett valid munka, valid munkahelyen)

2024. júl. 10. 11:46
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Amikor még egyetemen dolgoztam, mi sem kaptunk bérpapírt, az ügyfélkapuról kellett letöltenünk.
2024. júl. 10. 12:08
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk is elektronikus van, Nexon a neve.
2024. júl. 10. 12:18
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

De az elektronikus rendszerhez gondolom, hozzáfértek.

Ügyfélkapura olyannak nem lehet küldeni, akinek nincs hozzáférése. Vagy ha csak elfelejtette a jelszavát, nem frissítette, amikor kellett, aki most nem fér hozzá, akkor az intézze, hogy tudja használni.

2024. júl. 10. 12:23
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
rosszul számoltad/rosszuszámolta a cég/rosszul utalták/valami bónusz/béremelés
2024. júl. 10. 12:33
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát pedig nekem oda küldik valahogy. 🤷‍♀️ nincs fiókom és soha nem is volt. Régen papíron kaptuk, aztán mikor már pár hónapja nem kaptunk akkor megkérdeztem miért, mondták hogy már csak ügyfélkapun van fent.

2024. júl. 10. 13:56
 18/18 anonim ***** válasza:
17k nem annyira nagy flex xd de amúgy ez nem a te felelosseged hogy mennyit küldenek.
2024. júl. 10. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!