Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A melósok miért piálnak folyton?

A melósok miért piálnak folyton?

Figyelt kérdés

Nem ítélkezésből kérdezem, elhiszem hogy mindenhol más a minta ami körülöttünk van, de én tényleg nem tudom megérteni. Oké hogy jó inni, de meló közben nem sok már?

Unatkoznak, utálják az életüket, szomorúak, vagy alapból alkoholisták vagy miért csinálják?

Én csak bulizáskor iszom ami alapból egy teljesen más szitu, szóval nekem ez úgy hat, mintha minden étkezéskor megenne valaki egy egész feketeerdő tortát.

2024. júl. 9. 00:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem ugyanaz 200 ezerért dolgozni, mint mondjuk havi 2 millióért és pár év alatt elérni a függetlenséget.

Aki csak 200 ezret keres, az örökre rabszolga marad, és ezt a tudatot nagyon kevesen viselik el.

Mellette látják, hogy mások hogy élik meg az életet, mellettük pedig csak elmegy az élet, amiből csak 1 van.

2024. júl. 9. 10:19
 12/17 anonim ***** válasza:

@10:19

Ugyan kérlek, ne csináljunk már úgy mintha a jómódúak között ne lenne sok alkesz. Szerinted azt a sok palack több tíz meg százezer forint per palack árú prémium meg luxus szeszesitalt kinek adják el? Segítek, nem annak, aki havi 200 ezret keres.

2024. júl. 9. 10:33
 13/17 anonim ***** válasza:
Mert szegények. Nincs az életükben semmi ami boldogságot adna.
2024. júl. 9. 12:52
 14/17 anonim ***** válasza:

Arányában az alkoholizmus a szegényeket érinti.

Persze a, tehetősek között is vannak, pl

-depressziósok

-nem tudnak mit kezdeni magukkal a jólétben

-vagyonukat csalással szerezték vagy bűnözéssel, így folyamatosan félelemben élnek mikor éri utol őket ezeknek a következménye.

De azért a tehetősek többsége tud jobb elfoglaltságot is találni az alkoholtól.

2024. júl. 9. 12:53
 15/17 anonim ***** válasza:
A társasági életnek eme szegmensére van szellemi igényük.
2024. júl. 9. 12:59
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
15-ös, meg arra, hogy Rostás Szabi förmedvényeit hallgassák, miközben nyomathatnának AC/DC-t is. Nem mindegy nekik hogy mi üvölt? Egyiknek magyarul sincs értelme, másik meg angolul van, azt sem lehet érteni
2024. júl. 9. 14:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Csordaszellem, sok ott a pasi, akik ezt tanulták elődeiktől és viszik tovább eme nemes cselekedetet.
2024. júl. 9. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!