Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A melósok miért piálnak folyton?

A melósok miért piálnak folyton?

Figyelt kérdés

Nem ítélkezésből kérdezem, elhiszem hogy mindenhol más a minta ami körülöttünk van, de én tényleg nem tudom megérteni. Oké hogy jó inni, de meló közben nem sok már?

Unatkoznak, utálják az életüket, szomorúak, vagy alapból alkoholisták vagy miért csinálják?

Én csak bulizáskor iszom ami alapból egy teljesen más szitu, szóval nekem ez úgy hat, mintha minden étkezéskor megenne valaki egy egész feketeerdő tortát.

2024. júl. 9. 00:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ők sem tudják.
2024. júl. 9. 00:37
 2/17 anonim ***** válasza:
59%
Azért, mert nincs semmijük, és nem tudnak várni, és nem tudják kivárni hogy legyen valamijük. Tehát nem tudnak gyüjteni, gyüjtögetni, félretenni, mert nincs normális céljuk, értékeik. Az ital a legjobb, legolcsóbb, (hordozható) és leggyorsabban megkapható hangulat növelő eszköz/forrás.
2024. júl. 9. 00:42
 3/17 anonim ***** válasza:
39%
Biztos humoristának tanulnak és ezért kell a sok lőre.
2024. júl. 9. 00:52
 4/17 anonim ***** válasza:
68%
Később rájössz, hogy nem csak a melósok isznak. De ahhoz majd kell némi élet tapasztalat, és rájössz, mi miért van. Nem minden fekete és fehér. Majd idővel......
2024. júl. 9. 01:07
 5/17 anonim ***** válasza:
79%

Erős általánosítás

A gyűjtögetés meg hülyeség.

2024. júl. 9. 01:12
 6/17 anonim ***** válasza:
95%
Mert kva szar a melós élet
2024. júl. 9. 01:59
 7/17 anonim ***** válasza:
71%
Mert buta primitív közönséges élőlények csak a tudatot módosítva tudják elviselni az életet. Nincs önálló gondolatuk sem.
2024. júl. 9. 02:44
 8/17 anonim ***** válasza:
75%
Megválaszoltad a saját kérdésed. Szomorúak, boldogtalanok. Egymásban látják a havert, ez okoz némi boldogságot, és hogy együtt szidhatják a világot és a nőket akik szóba nem állnak velük. Egyetlen örömforrásuk, ha egy csinos nő megy el mellettük, és minden mindegy alapon kiáltoznak, beszólogatnak, füttyögnek, mint egy szánalmas proli. És akkor még ezek csodálkoznak, hogy nem áll velük senki szóba. Ott van sokszor a felnőtt párkapcsolatok témakörben.
2024. júl. 9. 07:50
 9/17 anonim ***** válasza:

Mert a melósok nagy részének alapból rengeteg gondja van. Sokuknak családja sincs, mert elhagyták őket vagy esetleg ha van is akkor elég nagy megélhetési gondokkal küzd. A házon, kocsin ott a hitel, el vannak adósodva, az egészségük sem az igazi. Egy szóval kilátástalan az életük, aztán ez a sok folyamat összeadódva oda vezet, hogy alkoholisták lesznek.

De egyébként én egészségügyben dolgozom és meglepődnél, hogy hányan vannak itt akiknek munka után az az első, hogy piálnak. Hébe hóba én is megbontok munka után egy üveg bort, főleg egy stresszesebb nap után.

2024. júl. 9. 08:11
 10/17 anonim ***** válasza:

Volt munkahelyemen egy senior vezető volt csont alkoholista.

Sokszor látszik rajta reggel, hogy előző nap megint seggig leitta magát.

Már az igazgatóságon is szóvá tették neki hogy talán vissza kéne venni.

2024. júl. 9. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!