Kit mentél meg süllyedő csónakról, és miért? Egy ijesztő dögös nőt, vagy 10 kiscicát? Miért?
A Cica ártatlan, senkit sem bánt.
Az ember pedig lehet, hogy egy elmebeteg vagy egy pedofil. Az hogy valaki ember semmit nem jelent. Némely ember élete pont annyit ér, mint a légyszar.
11
Értem. Csak akkor nem ér semmit nekem egy ember élete, ha pedofil bűnelkövető, ha szexuális erőszaktevő, vagy ha könyörtelen gyilkos. Bárki aki nem ez a három kategória, az ember, még ha idióta is. Bárki aki nem ez a kategória, az nem érdemel halált. De most ezt ránézésre nem állapítanám meg a csónakból. Emiatt maradok a véleményemnél. Az embert menteném meg ránézésre.
Ha a nő engem addig nem bántott, tehát nem vagyok közvetlen életveszélyben miatta, akkor őt mentem. Ez amúgy jogilag is kötelességem. Meg erkölcsileg is. Imádom a macskákat, de az emberélet emberként még mindig a legfontosabb kell, hogy legyen.
Az meg hogy ijesztő dögös... mennyire értelmetlen és gyerekes jelzők már ezek? :D
Először a nőt, majd a cicákat.
Egy csónak nem olyan nehéz, hogy ne bírjam megtartani, amíg kimásznak a macskák.
11
A házimacska a felelős a legtöbb àllat kihalásáért a Földön. Egy gyilkológép konkrétan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!