Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem szabad a börtönben...

Miért nem szabad a börtönben ülőkre hulladékként gondolni? Miért nem szabad őket megvetni?

Figyelt kérdés
Hallottam, hogy valaki így vélekedett róluk, meg hogy van ahol van rehabilitáció és hogy az milyen jó, stb.
2024. júl. 4. 16:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

én csak a következőt bírom....

gyilkosság 5 év.

adócsalás 20 év....

hát igen egyel kevesebb ember nem megy az állam kárára..

2024. júl. 4. 16:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert van akit tévesen ítéltek el!
2024. júl. 4. 16:34
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Bárki oda kerülhet, még a legszentebb ember is, egyszer.
2024. júl. 4. 17:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk valaki véletlenül elut valakit, mert az kiszalad elé
2024. júl. 4. 17:53
 5/8 anonim ***** válasza:
#4 ezért nem ültetik le, csak ha részeg volt, és/vagy cserben hagyta. Még akkor sem biztos.
2024. júl. 4. 19:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Azért is, mert a legtöbbjük kijön onnan még életében. És aki alapból bűnelkövető, és évekig azzal frusztrálják, hogy ő egy alantas, szr senkiházi, attól semmiféle javulás nem fog történni nála. A cél az, hogy mire kikerül az illető, jobb útra tudja terelni az életét.

Persze te otthon a kanapén ülve nyugodtan megvetheded őket, nem oszt nem szoroz.

2024. júl. 5. 00:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem értem miért nincs halálbüntetés, szerintem olcsóbb is, elrettentő példának kiváló, + egy rohadékkal kevesebb.
2024. júl. 5. 05:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Szabad.

Nyilván nem mindegy, hogy valakit miért ítélnek el, egy okirathamisítás vagy adócsalás azért távolról sem ugyanaz a kategória, mint egy gyilkosság. Meg való igaz, hogy sajnos tévedésből is kerülhetnek emberek börtönbe. De pl. azt az "orvost", aki lúggal öntötte le a barátnőjét, vagy azt a barmot, aki a barátnőjének kézzel kitépte a szemét, vagy azt, aki a 10.-ről dobta ki a barátnőjét, vagy azt, aki megfolytotta a gyerekét, mert az sírt, hadd ne tekintsem más másnak, mint hulladéknak...

A rehabilitáció meg egy más téma.

2024. júl. 5. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!