Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Rendszeresen posztolók! Mit...

Rendszeresen posztolók! Mit gondoltok az egyáltalán nem posztolókról? Egyáltalán nem posztolók! Mit gondoltok a rendszeresen posztolókról?

Figyelt kérdés

#posztolók
2024. júl. 1. 08:11
 1/3 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem mindenkinek szíve joga. Én nagyon ritkán posztolok, inkább csak különleges helyzetekben: koncerten, olyan élmény esetén, ami talán életemben egyszer lesz, vagy ha valami nagyon jó kép készül rólam (ez igen ritka).

Nincs bajom azokkal, akik sokat posztolnak, de nem értek egyet azzal, hogy jó az, ha az ember a szociális médiában éli az életét. Mindenkinek más az a küszöb, hogy mit oszt meg még, és mit nem. Úgyhogy alapvetően nincs semmi problémám azokkal, akik sokat posztolnak, de én nem tudnék így élni. Ha nekik ez jó, Isten éltesse őket sokáig!

2024. júl. 1. 08:35
 2/3 anonim ***** válasza:
76%
Poszt alatt a kérdéseket érted? Kérdést nem szoktam kiírni, nem nagyon van olyan, amit ne tudnék magamnak kideríteni, meg feleslegesnek is érzem az ilyen mit gondoltok erről vagy arról típusú kérdéseket, legalábbis a saját részemről. De válaszolni szeretek.
2024. júl. 1. 08:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is azok közé tartozom, akik nagyon, de nagyon ritkán osztanak meg bármit is a közösségi felületeken. Azok is igazából olyanok, amik valamilyen okból kifolyólag emlékezetes dolgok, események, vagy tényleg, kiemelkedően különlegesek. Pl. egy remekül sikerült kirándulás régi barátokkal, koncert, diplomaosztó, vagy emlékezetes konferencia.

Nem érzem azt, hogy ennél sokkal többet kellene magamról mutatni, azt meg pláne nem, hogy minden lépésemről, minden meglátogatott dologról posztot/történetet kellene készítenem.

Van olyan ismerősöm, akinek régen szokása volt mindenről, de tényleg mindenről beszámolni a közösségi médiában. Otthoni étkezések, most biciklizik, most Tesco-ba megy... ez nekem sok volt. Nem ítélem el ezért, mert az ő élete, ő megítélése. Én viszont nem tudnék így működni.

2024. júl. 2. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!