Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mindig felébredek ha éjjel...

Mindig felébredek ha éjjel jön a vihar, miért van ez?

Figyelt kérdés

Ha éjjel váratlanul érkezik a vihar mindig felkelek még akkor is ha még épp hogy csak hallani a dörgést. Olyan mintha tudat alatt jelezne a testem hogy fel kell kelnem.

Van egy gyerekkori traumám, ami miatt rettegek a viharoktól. Addig nem tudok aludni míg nincs vége. Még a nagyobb erejű széltől is félek. (27 éves nő vagyok). Tudom nagyon ciki, próbálom leküzdeni de nem megy

jún. 30. 22:39
 1/7 Antiszociális lény ***** válasza:
100%
Valószínűleg a traumád is közre játszik, de a dörgésre például én is felébredek, mivel "hangos".. és alapból nem alszom mélyen.
jún. 30. 22:59
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Mi itt a kérdés? A viharok manapság is veszélyesek tudnak lenni, régen meg főleg azok voltak. Még szép, hogy az ember felébred egy veszélyforrásra. Amúgy ha a dörgést hallod, már viszonylag közel a vihar.
jún. 30. 23:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Az emberek baromi nagy resze felebred. Eleve megvaltozik a legkori nyomas, fiziologiai hatasa van, nem misztikum.
júl. 1. 01:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Egyszerűen félsz a vihartól.

Mondjuk én is könnyebben alszom el ha nem csap le 130 decibellel egy hatalmas villanás keretében a villám.

júl. 1. 01:55
 5/7 anonim ***** válasza:
55%
A lényeg hogy ne akkor menj ki a mezőre kapálni.
júl. 1. 01:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Ilyenkor nem előnyös fára mászni és a biciklit is jobb otthon hagyni.
júl. 1. 01:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Enis fosok

Mindig attol felek hogy leviszi a szel a tetot

júl. 1. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!