Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szoktatok kenyeret enni?...

Szoktatok kenyeret enni? Milyen fajtát? Házilag sütöttet, vagy boltit?

Figyelt kérdés

2024. jún. 30. 20:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szoktam: házit/boltit vegyesen.
2024. jún. 30. 22:57
 12/18 anonim ***** válasza:

Albán pékségeset a szomszéd városból.

Pedig a szembeszomszédom egy pékség, de mikor reggel meg tudod venni a mellette lévő boltban olyan, mintha 3 napos lenne...

2024. jún. 30. 23:51
 13/18 anonim ***** válasza:
Leszoktam róla, engem baromira hizlal.
2024. júl. 1. 07:20
 14/18 anonim ***** válasza:
Robertot, mert laktózérzékeny vagyok. Nem minden nap, de általában reggelente 1-2 szelettel. Sokszor megcsinálom bundás kenyérnek.
2024. júl. 1. 08:22
 15/18 anonim ***** válasza:

Igen, bár most a nagy melegben nem kívánom, szóval 1-2 hete nem :D

Itthon sült teljes kiőrlésűt eszünk amúgy.

2024. júl. 1. 12:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Boltit. Nem vagyok az a kenyérsütős típus. Boltiból is ritkán veszem azt a tipikus gyönyörűre sütött frisset, mert azt hajlamos lennék veknistül megenni... szóval csomagolt szeleteltet veszek, tényleg kb. szendvicsalapnak. Általában teljes kiőrlésűt, főleg sajátmárkást, ha az nincs, akkor meg Cerest.
2024. júl. 1. 17:43
 17/18 anonim ***** válasza:

Az utóbbi időben több kenyeret eszem, mint az azt megelőző hónapokban, de még így sem mondanám szokásnak. Inkább péksüti párti vagyok, abból is a pogácsákat, panniniket szeretem leginkább.

Kenyeret elvétve sütünk, inkább venni szoktunk a Zalaco-ban, vagy a helyi, kisebb pékségben.

2024. júl. 1. 18:58
 18/18 anonim ***** válasza:
Évek óta alig, mert a jó minőségűek régóta megfizethetetlenek, rosszért nem adok ki pénzt, sütni pedig egyre ritkábban van kedvem.
2024. júl. 1. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!