Szerinted is ez okozta ismerősömnek a pitvarfibrillációt.?
Ismerősömnek aki hívő pitvarfibrilláció miatt szívkateterezése volt, ezt írta hogy ez volt az oka, hogy Istenben nem bízott ennyire még ilyenek itt van ezt írta:
Kedves Ákos! Köszönöm érdeklődésed, jókívánságodat! Nem vittem Isten elé a problémáimat, megkeseredtem, így a stressz ezt okozta. Az Úrban való feltétlen bizalom fontos, ebben hibáztam. Az Úr áldjon!
A szívem egyébként rendben van, fizikálisan teljesen jól működik, ennek a ritmus zavarnak nem szervi, tisztán lelki okai vannak. Tavaly ilyenkor jött elö újra, mintegy hatévnyi szünet után, mostanra sikerült előjegyezni a beavatkozásra, bár már az utóbbi időben tünetmentes voltam, de a doki szerint, hogy elő ne jöjjön még egyszer, érdemes megcsináltatni, ez most így sikerült is. Az Úr megtartott, teljesen rendben ment minden, a szívem állapota is teljesen rendben van, bár még egy darabig szednem kell gyógyszert. Nem szapora pulzus volt, hanem összevissza kalimpálás, ritmuszavar. Így jelezte a szívem, hogy gond van a lelkemmel, helyre kell állítani Istennel a kapcsolatot! Áldott napokat kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!