Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert voltam ilyen?

Miert voltam ilyen?

Figyelt kérdés

Ma este mentem a városban kisváros Nógrád megyében, a téren mentem előttem ment a roma srác kb 20 éves én meg a háta mögött mentem több méterrel majd elkezdtem feléje ütő mozdulatokat tenni hogy megijedjen, nem tudom észre vette e nem biztos.

Már megbántam miert voltam ilyen provokativ bunkó egy sör bennem volt plusz antidepresszánst szedek .

Mocskos szar vagyok

2024. jún. 22. 23:18
 1/1 anonim ***** válasza:
87%
Rosszabbul is végződhetett volna. A roma starter pack része valamilyen szúróeszköz (tekintet nélkül a törvényes pengehosszra). "Suicide by cops" hasonló sztori, ott addig vergődik valaki egy begőzölt rosszabb pillanatában, amíg ki nem provokálja hogy 1-2 tárat beleeresszenek a rendőrök. Másnap biztos megbánná az ilyen a dolgokat, ha még élne.
2024. jún. 22. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!