Hogy ha valakinek nem írunk vissza viberen vagy messengeren és letiltjuk az utána tényleg ránk feszítheti az ajtót?
Figyelt kérdés
2024. jún. 22. 19:07
1/4 anonim válasza:
Igen. Vagy csak egy medicin labdát rugdos neki az ajtódnak.
3/4 anonim válasza:
ezért nem tudtam eddig még soha senkit letiltani, (igaz nem is feszegették eddig a húrt, csajok szerencsétlenebbek) mert mi van ha utána utcán összefutunk? és nekem is volt olyan akinek éveken át ismerőse voltam aztán egyszercsak törölt, pedig nem spammelek nem idegesítek senkit, még csak rá se írok lényegében senkire, mégis mitől dönt úgy hogy mostantól "nem ismer"? és igenis megkérdezném tőlük ezt hogy miért töröltél az ismerőseid közöl, mivel érdemeltem ki? aki meglép valamit, az indokait se rejtse el
4/4 anonim válasza:
Igen, ha ideges lesz akkor rád feszítheti az ajtót, vagy meg is verhet, verethet, stb, mivel a legnagyobb sértések egyike a letiltás. Ezért nem érdemes nagyon sértegetni az embereket, mert lehet hogy ha rossz napja van akkor rájön hogy pl te milyen szemét voltál. Inkább mondd el neki hogy nem érsz rá beszélni vele blabla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!