Gyorsabb de nem kapkodó vagy lassabb és kapkodó utazó vagy?
Holnap 11-re kéne mennem egy helyre Pesten belül. Két választás előtt vagyok, vagy elindulok a 7:30-as gyorsvonattal és felérek a vasútállomásra 8:30-ra vagy elindulok a 8:30-as lassúvonattal és felérek 10:00-ra. Pesten belül még BKK-znom kell 1 órát, tehát a második opcióval épp felérek 11:00-ra (nem baj ha kések egy kicsit). Viszont miután ha leszállok a gyorsvonatról és 1 órát BKK-zok, akkor is 9:30-ra érek oda és van másfél órám várni. Arra gondoltam, hogy megkávézok Pesten addig vagy valami, de másfél órát kávézni... Viszont rühellek vonatozni, minnél előbb szabadulok annál jobb, főleg a lassú vonatot mert elég putri helyeken is megáll és olyan emberek is szállnak fel ott.
Te melyiket választanád?
Ugyanaz a szerelvény megy, pont ugyanaz a FLIRT, csak a korai vonatok azok zónázók, a későbbi lassúak pedig személyvonatok és mindenhol megállnak, míg a zónázó csak pár helyen, így 30 perccel rövidül a menetidő.
Férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!