Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gyorsabb de nem kapkodó vagy...

Gyorsabb de nem kapkodó vagy lassabb és kapkodó utazó vagy?

Figyelt kérdés

Holnap 11-re kéne mennem egy helyre Pesten belül. Két választás előtt vagyok, vagy elindulok a 7:30-as gyorsvonattal és felérek a vasútállomásra 8:30-ra vagy elindulok a 8:30-as lassúvonattal és felérek 10:00-ra. Pesten belül még BKK-znom kell 1 órát, tehát a második opcióval épp felérek 11:00-ra (nem baj ha kések egy kicsit). Viszont miután ha leszállok a gyorsvonatról és 1 órát BKK-zok, akkor is 9:30-ra érek oda és van másfél órám várni. Arra gondoltam, hogy megkávézok Pesten addig vagy valami, de másfél órát kávézni... Viszont rühellek vonatozni, minnél előbb szabadulok annál jobb, főleg a lassú vonatot mert elég putri helyeken is megáll és olyan emberek is szállnak fel ott.

Te melyiket választanád?

2024. jún. 19. 22:47
A kérdező szavazást indított:
Gyorsabb de nem kapkodó (gyors vonat és Pesten várás)
Lassabb de kapkodó (lassú vonat és nincs Pesten várás)
13 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Hát azért a Máv tud cifra késéseket produkálni (rengetegszer késnek) így inkább mennék a biztosra.
2024. jún. 19. 22:53
 2/10 A kérdező kommentje:
Igazad van, hát akkor kelhetek hajnalban :\ Mindegy, egyszer kibírom, remélem találok valami olcsó kávézót.
2024. jún. 19. 23:03
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem itt nem a gyorsaság vagy lassúság a kérdés. A lassabb vonatok általában gané állapotban vannak, a MÁV pedig egyet jelent a késéssel. Én biztosra mennék. Persze attól is függ hova megyek.
2024. jún. 19. 23:04
 4/10 anonim ***** válasza:
35%
Te ugye nő vagy? :D
2024. jún. 19. 23:07
 5/10 A kérdező kommentje:

Ugyanaz a szerelvény megy, pont ugyanaz a FLIRT, csak a korai vonatok azok zónázók, a későbbi lassúak pedig személyvonatok és mindenhol megállnak, míg a zónázó csak pár helyen, így 30 perccel rövidül a menetidő.

Férfi vagyok.

2024. jún. 19. 23:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Hetero vagyok. Nem szoktam ilyen körülményes lenni, de most hosszú napom lesz aztán nem tudtam mit csináljak reggel.
2024. jún. 19. 23:18
 7/10 anonim ***** válasza:
21%
Akkor UFO.
2024. jún. 19. 23:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy csendes hűvös helyet, míg várakozól. Mondjuk nem tudom, Pesten van e nyugis hely, nekem túl pörgős.
2024. jún. 19. 23:24
 9/10 anonim ***** válasza:
77%
Én mindig mindenhová előbb érek oda, és inkább várok, ha kell.
2024. jún. 20. 05:34
 10/10 Metionin ***** válasza:
100%
Én mennék a korábbival, aztán amíg várok, megreggeliznék, megkávéznék valahol nyugiban. A másik a késések, simán lehet, hogy nem fogsz annyi ideig üresben lenni, mert a drága máv rádob 20-30 percet a menetidőre.
2024. jún. 20. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!