Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen időközönként mosod az...

Milyen időközönként mosod az alábbi ruhadarabokat?

Figyelt kérdés

-Póló

-Pulcsi

-Farmer

-Fehérnemű

-Kabát

-Pizsama

2024. jún. 17. 21:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

“ Te nagyon büdös lehetsz :O”

Mondjuk attól is függ, mennyi ideig hordja. Én pl mostanában sokat dolgoztam otthonról, csak a boltba ugrottam le, ilyenkor ha nem izzadom sz.rrá, az alsóneműt is felveszem mégegyszer.

Az sem mindegy, hogy 1 hónapig ugyanazt a nadrágot hordja, vagy váltogat 5 nadrágot, és 1 hónap múlva mossa ki mind az 5öt. A kérdés megenged ilyen értelmezést is.

2024. jún. 17. 22:05
 12/17 anonim ***** válasza:

Póló - naponta, de télen ha nem izzadok előfordul hogy amiben este tisztán felvéve elalszom, azt másnap este fürdésig nem veszem le.

Pulcsi - ha magában veszem fel az pólónak minősül, tehát naponta, ha póló fölé akkor 4-5 használat. Itt igazából mindig megszagolom a hónalját.

Farmer - ez lehet hogy fura, de minden viselés után, ha 2-3 órára veszem fel akkor talán mégegyszer hordom. Nem tudom más hogy csinálja hogy nem lesz büdös, de én altesti tájékon elég izzadós vagyok, nem kell hogy "pálott" legyek, csak izzad...

Fehérnemű - rendes melltartót szintén 4-5 hordás után (ha megizzadtam akkor nyilván egyből utána), sportmelltartót 1 használat után, bugyit napi 2-3-mat is használok (pl suli után lecserélem amiben voltam)

Kabát - ha "szezon" után elteszem a szekrénybe

Pizsama - nem használok kifejezetten pizsit, legtöbbször meztelenül alszom, de ha felveszek pólót azt reggel általában le is veszem.

24N

2024. jún. 17. 23:40
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nalam az is szempont, tomegkozlekedesben hordtam-e vagy kabat alatt, otthon. Es hogy amugy egyaltalan nem izzadtam, vagy igen. Minden egyes darabrol eldontom, kiveve fehernemut.
2024. jún. 18. 01:29
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
13-as vagyok, es plusz a ruhadarab nem egesz nap volt rajtam, jollehet egy ora alatt is le lehet izzadni, vagy egesz nap nem.
2024. jún. 18. 01:31
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Kabát szezon végén mosás.

Fehérnemű, póló napjában többet cserélek.

Farmert nem hordok (nadrágot télen 2 napig, nyáron max 1 napig hordok, ha nem koszos/büdös 2 napig)

Pizsama nyáron naponta, télen két naponta

Pulcsi kétnaponta, ha nem izzadok bele vagy nem ázok el, mert akkor naponta

2024. jún. 18. 03:04
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

-Póló: Mindennap mást veszek fel,szal megy is egyből a szennyesbe.

-Pulcsi: Max 2-3x van rajtam,hidegbe ugye nem izzadok bele

-Farmer: Max 2x veszem fel

-Fehérnemű: Mindennap mást veszek fel,megy egyből a szennyesbe

-Kabát: Évente 2x mosom ki

-Pizsama: Azis max 2 napig van rajtam,utána mosás

2024. jún. 18. 08:14
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én hetente sem mosok és semmi sem büdös, úgyhogy nem indokolt lehordani ötöst sem.

Az egyéb helyzet, hogy nem nagyon izzadok és nekem van egy ilyen problémám. De kétlem, hogy ötössel gond lenne és büdös lenne.

Ez ugyanúgy túl van tolva, mint a napi fürdés. (Az egészségtelen is konkrétan - leizzadás kivételével.)

2024. jún. 18. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!