Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, nők! Mit tesztek, ha...

Lányok, nők! Mit tesztek, ha megvan a menzeszetek, cserélni kéne a betétet/tampont, viszont beragadtok az autópályán egy dugóba?

Figyelt kérdés

Az olyan esetekre gondolok, amikor közvetlenül az ember előtt történik egy nagyobb baleset, ami elzárja az egész autópályát, és se lehajtani, sem megfordulni nem lehet. Vagy akár megtörtént példa anno a márciusi hófúvás. És hosszú órákra az ember a pályán ragad.

Nyilván a pisilést azt vissza is lehet órákig tartani akár következmények nélkül, a "nagydolog" meg - normális esetben - nem jön csak úgy váratlanul, de mi a helyzet a nőknél a betét vagy tampon cseréjével ilyen esetben? Ez úgy gondolom jogosabb kérdés lehet, mivel vannak akiknek akár 1-2 óránként is kellhet cserélni, erős menstruáció esetén.

Ti hogyan oldanátok meg betét/tampon cserét ilyen helyzetben? Cserélnétek benn az autóban az utastérben? Vagy kiszállnátok és a bokorban vagy az autó mellett (a kinyitott első és hátsó ajtó takarásában)? Vagy inkább hagynátok magatokat átázni, minthogy "nyilvánosan" cseréljetek? Mit lehet ilyenkor tenni?

(Az ellenkező nemű vagyok, és ez nyilván nem olyan téma, amit az ember csak úgy face-to-face fel mer tenni. Remélem nem botránkoztat meg senkit a kérdés.)

2024. jún. 12. 18:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt még ilyen. Ha mindenképp cserés, akkor simán cserélnék a kocsiban. Meglehet oldani feltűnés nélkül.
2024. jún. 12. 18:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Leszarnám. Sokkal jobban aggasztana a vécézés lehetőségének hiánya.
2024. jún. 12. 18:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kivárnám mig mosdóba kerülök.
2024. jún. 12. 18:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kocsiban nem cserélnék, mert nem tudnék kezet mosni, de ha amúgy is kocsiban ülök, nagyon nem izgatna a dolog, ha átázok, max utána hazaautózom és elintézem, átöltözöm, stb. De nem volt még ilyenre példa, eleve mindig indulás előtt teszek be újat, ha meg csak ülök egy helyben, akkor is folyik nyilván, de kevesebb. Szóval egy 4 órát azért simán elbír így egy friss tampon.
2024. jún. 12. 20:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

1. Kelyhet használok így nem fenyeget ez a veszély.

2. Amúgy magam alá raknék egy plédet hogy ne az ülés legyen maszatos és kész.

3. Ha fizikailag kivitelezhető akkor fognám és elhajtanék, fog a tököm órákat állni mosdó meg minden nélkül a semmi közepén.

2024. jún. 13. 06:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A pisilés sokkal aggasztóbb, mint egy betétcsere, hidd el.
2024. jún. 13. 08:55
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A betét kibírja órákig, ha csak egy helyben ülsz, nem vérzel annyira. Ha mégis, akkor magam alá tennék valamit, hogy ne legyen olyan az ülés. Szerintem nem tudnám az autóban kicserélni, kicsi a hely, nem próbálkoznék meg vele.

A tampon lehet problémás inkább, azt úgy tudom, nem szabad X óránál tovább bent hagyni, bár fogalmam sincs, sose használtam.

2024. jún. 13. 20:34
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
Velem megesett egy ilyen szitu.. Kinyitott ajtónál cseréltem tampont.. szerncsére egy miniszoknyában voltam, igy könnyű volt guggolva cserélni.Félrehúztam a tangát..pisiltem és kicseréltem a tampont. Pár pasi látott elöl mert kint is voltak a kocsi mellett. De nagyon kellett pisilnem..
2024. jún. 13. 22:12
 9/9 anonim ***** válasza:
53%

A pisilést nem tudom visszatartani órákon át, ellenben tampont elég 8 óránként cserélni, akkor se azért, mert tele van, hanem, mert annál tovább nem érdemes egyet benn hagyni, szepszist kockáztatsz vele.

De egyébként volt már bennem tampon 20 órán át is, semmi bajom nem lett tőle. A legrosszabb, ami ilyenkor történhet, hogy átázok, amit nem úgy kell elképzelni, mintha disznót vágtak volna, hanem véres lesz az alsónemű, rosszabb esetben a nadrág is, legrosszabb esetben az ülésen lesz egy folt. Majd ha kiszabadultam, kimosok-kitakarítom az autót, ha ki kell szállni, a derekam köré tekerem a dzsekimet. Sokkal rosszabb az, ha a pisit-kakit kell órákon át tartogatni, mert az rendesen fáj.

Egyébként szálltam már ki az autómból dugóban, azért, hogy pisiljek egyet a susnyásban. Félrehúzódtam a leállósávba, úgyis dugó van címszóval, de muszáj volt elmenni pisilni, mert azt éreztem, hogy ha egyszer elaraszolgatunk az akadályig, átjutunk rajta és újra lehet normálisan menni, repedő hólyaggal nem fogok tudni annyira koncentrálni, hogy ne én okozzam 130 km/h-val a következő balesetet, aztán tiszta cink lesz, mikor ütközünk, kivágnak az autóból, és látják, hogy az ütközés során még be is hugyoztam.

2024. jún. 13. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!