Ma szakadó esőben elég sokan beálltunk a fedett buszmegállóba. Fél órán belül egy nő kétszer is rágyújtott ott az emberek között. Többen ránéztek, de senki nem szólt rá.
Én se bírom a füst szagát, de muszáj voltam eltűrni, mert zuhogott az eső.
Nem vagy köteles eltűrni, és nyugodtan szólhattál volna, mert tilosban dohányzik (buszmegálló és 5 méteres körzete) - nincs rá kivétel szabály, hogy esőben szabad.
2024. jún. 11. 16:30
3/16 anonim válasza:
de miért nem szóltatok neki?
2024. jún. 11. 16:33
4/16 anonim válasza:
Megállóban tilos a dohányzás.
2024. jún. 11. 16:37
5/16 A kérdező kommentje:
Én nem mertem szólni. Megmondom őszintén, roma volt ő is meg a párja is, aki mellette ült. Nem akartam, hogy beszóljanak vagy bántsanak.
A többiek nem tudom miért nem szóltak.
Csak olyan illetlen ez a viselkedés bárkitől is. :(
2024. jún. 11. 16:39
6/16 anonim válasza:
Nem, és tilos is. De a dohányos ilyen bunkó fajta…
2024. jún. 11. 16:40
7/16 anonim válasza:
ja, cigányok voltak... így értem.
2024. jún. 11. 17:00
8/16 anonim válasza:
Jol irjak elottem. En ismertem egy pszichopatat, aki a legnagyobb lelki nyugalommal dohanyzott a buszmegallokban es sehogy sem birta megerteni, hogy miert nem kene. Neki senki ne mondja meg… Ki donti el es milyen alapon, hol gyujthat ra… Ő szabad ember… - harsogta ezeket magabol kikelve. 🤷♀️🫤
2024. jún. 11. 17:00
9/16 anonim válasza:
Nem illik és nem is lehet. Buszmegállónak és 5 méteres körzetében tilos a dohányzás, független az időjárástól.
Én is dohányos vagyok, de buszmegállókban mindig félreállok messzebre. Ha hirtelen megjelenne a busz akkor oda tudok szaladni, de elég messze ahhoz hogy mások már ne érezzék a füstöt. Ha esik akkor meg vagy nem gyújtok rá, vagy ha igen akkor arrébmegyek egy esernyővel. Vagy ázok egy két percig ha az nincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!