A legtöbb lány úgy néz ki ezekkel a műszempillákkal mint Minnie Mouse karikatúra, miért nem szól nekik a pasijuk vagy a környezetük?
Figyelt kérdés
jún. 11. 11:27
1/5 anonim válasza:
Mert szeretnek bajszot hordani a szemhélyukon. Ki tilthatná meg nekik? Akkorát kacsintanának az illetőre, hogy a szél elsodorja őket.
2/5 Metionin válasza:
Mert semmi közük hozzá. Nekem se tetszik, de nem az én dolgom, hogy más mit visel. Mindig vannak ilyen divatos dolgok amik kb. senkinek sem állnak jól de boldog-boldogtalan hordja. El kell engedni.
3/5 anonim válasza:
Miért kéne szólni? Nekem se tetszik, de ha neki igen akkor miért másokhoz kellene igazodnia?
4/5 anonim válasza:
Hamarosan lekerül róluk minden máz. Most még úgy élhetnek mintha felnőtt, érett nők lennének. Valójában azt mondják, éljünk a mának, együnk, igyunk, ki tudja, holnap meghalunk.
És az emberiség most ebben a helyzetben van, nem tudja, hogy hamarosan véget érhet az élete.
A Biblia feltárja, mit kell tennünk, hogy túléljük a nagy nyomorúságot?
5/5 anonim válasza:
Muti magadról képet, és megmondom, nekem mi nem tetszik rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!