A világ mindig ilyen volt. Mindig voltak nappalok, éjszakák, tél, tavasz, nyár, ősz, voltak állatok, kék volt az ég, zöld a fű.
Az emberek azok, akik megváltoztak.
jún. 7. 18:17
4/15 anonim válasza:
A társadalom nem volt ennyire felszínes mint most.
jún. 7. 18:21
5/15 anonim válasza:
Ha arra gondolok apámék mekkora bulikat tartottak a munkatársaival minden péntek este, akkor egyértelműen jobb volt. Szó szerint mindig mulattak egymással. Hol mulatós zenére, hol szomorúbb zenére de mindig megvolt a jo hangulat. "folyik a sör, a bor, a pálinka"
Ott van előttem a kép ahogy erre a zenére is táncoltak. Hol az asztalon, hol egymásba karolva. Ma már ilyen nem sok van,a barátok száma is megkopott, és a hangulat is inkább a csendesebb társasjáték, kártyázás irányába tolódott el.
jún. 7. 18:22
6/15 anonim válasza:
Van akinek jobb, van akinek rosszabb. Nekem jobb volt egyértelműen. Viszont a net az minősíthetetlenül lassú volt, na meg mobilok is elég gyengék voltak a maiakhoz képest.
jún. 7. 18:29
7/15 anonim válasza:
Messzebb voltunk a globális krízistől, tehát jobb
jún. 7. 19:05
8/15 anonim válasza:
Nekem sokkal rosszabb volt.
Kisgyerek, lakáshitel, nulla segítség, halálesetek, pszichopata főnök, közönyt színlelő kollégák.
Most csendesen, de nyugalmasan telnek a napok.
jún. 7. 19:20
9/15 anonim válasza:
SOkkal jobb volt pozitív értelemben, de már akkor is érződött, hogy nemsokára más szelek fognak fújni.
jún. 7. 20:33
10/15 anonim válasza:
Nemesites azt jelenti , hogy az eredeti fajt az az a magyarnak latszot leamortizaljak Zsidoval. Ervenyes mindenre. Az ORBAN szoktak csinalni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!