2/6 anonim válasza:
Nekem az egyik albán pék udvarolt, amikor a pultban dolgoztam. Nagyon aranyos volt. :D a főnököm (pék bátyja) viszont egy arrogáns paraszt volt.
3/6 anonim válasza:
Több okból is és nem csak egészségügyileg.
Egyrészt feketén megy minden ami csak lehetséges. A bejelentésektől az árú beszerzésig. Szakképzetlen embereket alkalmaznak. A pékáruk kb mind egy fajta tésztából készülnek. Higéniailag sokszor borzalmasak és úgy kb szarnak bele minden előírásba. A rossz minőségű szarjaikkal amit olcsóbban adnak mint egy normális pékségben elveszik a bevételt az igazi pékségektől!
5/6 anonim válasza:
Nagyon alja minőség, amit ott kapni lehet, felfújt, gyorskelesztett gagyi pékáru. Adózás szempontjából sem éppen tisztességes, amit csinálnak, de ennél is gázabb, ahogy a dolgozóikkal bánnak,főleg nagyobb városokban, ahol bármikor találnak helyettük mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!