Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy mások...

Miért van az, hogy mások megvannak becsülve, míg én nem?

Figyelt kérdés

Ha megyek a hivatalba ügyet intézni, vagy bármi, mindig le vagyok nézve. Egyszerűen úgy van bennem egy érzés, hogy szégyellem, aki vagyok. Mindig irigykedve nézem, akik valamilyen kitüntetést kapnak a munkájukért pl. tanár. Még az egyik volt osztálytársam is, aki utált, és lenézett engem, még ő neki is elismerték a munkáját, mint egy jó pedagógus. Nem is tudom, hogy járta ki, mert amúgy sokkal rosszabb tanuló volt, mint én.

Nekem ilyen elismerésre aligha van lehetőségem bolti csicska munkáskést.

2024. jún. 5. 13:32
 1/3 anonim válasza:
60%
Ne törődj senkivel, csodálatos ember vagy 🥰
2024. jún. 5. 13:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
"Egyszerűen úgy van bennem egy érzés, hogy szégyellem, aki vagyok." - Eloszor is ezzel kezdj valamit! Terapia, onismereti konyvek. Utana eljutsz oda, hogy el tudod hinni azt, amit az 1-es irt.
2024. jún. 5. 13:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Van egy ismerősm, aki többféle kitüntetést, elismerést kapott már az életben. Mindig örült neki, ment akkor a sok gratuláció. Teltek a hónapok, a napjai ugyanolyanok voltak nap, mint nap, sokak által el is lett felejtve, nem (feltétlen) tartja vele sok ember a kapcsolatot.

De legalább vannak elsimerései...

Ennyit érnek az elismerések. Csak önmagának fontosak ezek, és a cselekedetei az emmbernek: senki másnak nem az.

2024. jún. 5. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!