Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nárcisztikus vagyok, de nem...

Nárcisztikus vagyok, de nem érzem magam bántalmazónak. Ha amikor irigységet érzek, vagy felsőbbrendűnek tartom magam, de nem kötöm a másik orrára, akkor rendes ember vagyok, vagy épp hamis?

Figyelt kérdés
Mert ugye attól még az érzés bennem van. De nem érzek sokszor kényszert arra, hogy a másik emberrel ezt megosszam. Bennem marad. Ez probléma így is?
2024. jún. 4. 11:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egy egészséges ember azért bánt másokat mert esetleg a másik megérdemli, pl megbántotta vagy valami, és visszaszúr. A nárci meg akkor is ha nem bántotta meg, neki kell hogy a másik szenvedjen mert ő szinte mindig szenved belül. Ezért hiába lesz hozzá valaki jó, akkor már inkább megéri rossznak lenni hozzá ha így is úgyis bánt. Nem tudom hogy tud meggyógyulni, esetleg ha leszakad érzelmileg az eredeti bántalmazójától, pl valamelyik szülő. Mert azt a fájdalmat viszi át másokra.
2024. jún. 8. 15:03
 12/13 anonim ***** válasza:
8-as már tele van minden azzal hogy az önbizalomhiányosak a főgonoszok. Szegény csajszi lehet csak nem akarta hogy áldozatnak, önbizalomhiányosnak titulálják, hogy bármi rosszat mond magára, jól megtanulta a leckét szeretnie kell magát ez a trend.
2024. jún. 8. 15:09
 13/13 anonim válasza:
Ha a rendszer azt tolja, hogy a nárcisztikus és pszichopata jellemvonások a nyerők, a népszerűek akkor mégis miért csodálkozunk ha egyre több ilyen ember van?
2024. aug. 17. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!