Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy nőnél látom, hogy...

Ha egy nőnél látom, hogy megnőtt a hasa, szabad rákérdezni, hogy újabban sokat táplálkozik-e vagy feltételezni kell, hogy terhes?

Figyelt kérdés

jún. 3. 14:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Miért kérdeznél rá? Mi közöd van hozzá?
jún. 3. 14:51
 2/16 A kérdező kommentje:
Kíváncsiságból. Férfiaknak is megjegyzem, ha pl látok hogy izmosodik, mert edz.
jún. 3. 14:52
 3/16 anonim ***** válasza:
98%
Attól függ, mi a célod ezzel. Ha szeretnéd megbántani, vagy érzékeltetni, hogy nem vagy valami intelligens, akkor hajrá. Bár én nem javaslom, mert jobb jóban lenni az emberekkel szerintem.
jún. 3. 14:54
 4/16 A kérdező kommentje:
Okés, ezt megfogadom
jún. 3. 14:54
 5/16 anonim ***** válasza:
97%
Egy értelmes ember tudja, hogy mit jelent az, hogy kíváncsiság. Te nem tudod. Semmi közöd hozzá. Biztos, hogy nem terhes, csak felszedett néhány kilót. A kíváncsiság nem itt kezdődik, amikor te azt hiszed magadról, hogy kíváncsi vagy, egyébként meg paraszt vagy. Ha jót akarsz magadnak, nem kérdezed meg.
jún. 3. 14:56
 6/16 anonim ***** válasza:
95%

Nekem is jött fel a hasamra sajnos az utóbbi időben. Pedig alapból vékony vagyok, így feltűnő. Van egy nőgyógyászati problémám, hozzájárulhat ez is.

Viszont pont ezért takargatom mindig a hasam már az irodában is, hogy nehogy a hozzád hasonló emberek megkérdezzék terhes vagyok-e.

Iszonyú taplóság megjegyezni ha valaki fogyott/hízott/hogy néz ki. Mert nem tudhatod mi áll a hátterében.

Korábban túl vékony voltam. Akkor meg jöttek a "csontkollekció vagy, biztos sosem eszel" beszólogatások.

jún. 3. 15:00
 7/16 Metionin ***** válasza:
95%
Bunkóság megkérdezni. Ha terhes, úgyis kiderül később, bár ahhoz sincs közöd.
jún. 3. 15:48
 8/16 anonim ***** válasza:
81%
Ne tedd! Egy nőnek aki egyértelműen babát várt gratuláltam. Akkor elmondta, hogy nem vár babát, csak meghízott.
jún. 3. 15:51
 9/16 anonim ***** válasza:
65%

Nincsen közöd hozzá, foglalkozz a saját testeddel.

Ez akkor szép különösen, hogyha az adott nőnek nem lehet gyereke (mint pl nekem), de idegenek joguknak érzik megjegyezni, jaj de jó, terhes vagy?

Nem, de felrúgjalak, kreténkém?

jún. 3. 16:11
 10/16 A kérdező kommentje:
8) én egyszer gratuláltam nőnek, mert terhes volt. Mondta, hogy bárcsak ne lenne, becsúszott. De az anyja nem engedi, hogy elvetesse.
jún. 3. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!