Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Pirulás, zavar, enyhítése?

Pirulás, zavar, enyhítése?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért pirulok el folyton. Ha felszólítanak vagy csak egy emberrel beszélek akit nem ismerek pl rögtön vörös vagyok. Boltban szintén előfordul akkor is ha nem történik semmi "kínos". Kifizetem amit vettem, nem tudom miért pirulok el ennyitől, ez természetes folyamat kellene legyen. Légyszi segítsen valaki

Mit tudnék tenni?

jún. 1. 21:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanilyen vagyok...ezen változtatni szerintem nem lehet!
jún. 1. 21:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha zavarban vagyok, állandóan vörösödöm én is, a legrosszabb, amikor kb., mint a paradicsom, úgy nézek ki. Megoldást sajnos én sem tudok rá javasolni, de azt észrevettem, hogy ahogy idősödöm, egyre kevesebb dolgon jövök zavarba, így ez egyre kevesebbszer fordul elő.
jún. 1. 23:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam, de aztán egyszer csak elmúlt.
jún. 2. 08:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Oh. Sajnálom, hogy ennyien vagyunk.. gondolom önértékelési gond vagy ilyesmi, csak nem jöttem még rá a kezelésére :/

3as, jó neked, bevallom irigyellek :(

jún. 2. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!