Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tennétek, ha a párotok...

Mit tennétek, ha a párotok horkolna? És mit tegyen a párotok?

Figyelt kérdés
2024. jún. 1. 07:07
 1/8 anonim válasza:
72%
Én füldugót vettem, de nem szeretek benne aludni... :(
2024. jún. 1. 07:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A férjemnek légzéskimaradásai is voltak, szóval volt egy nagy beszélgetésünk arról, hogy ha fel akarja nevelni a gyerekét, akkor megműtteti az orrát és lefogy normál súlyra (nagyobb hasa volt). A súlya már rendben, megműtötték az orrpolipját, orrsövényferdülését és már rendesen alszunk mindketten.
2024. jún. 1. 07:45
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Nekem a kutya horkol itthon :D Néha nagyon hangosan ráadásul. :D Volt hogy nem tudtam tőle elaludni, most már egy édes altatózene a horkolása.
2024. jún. 1. 07:57
 4/8 Szolovjov ***** válasza:
100%
Horkolás kezelésben nekem Louis De Funès a példaképem: https://www.youtube.com/watch?v=mPicpH08cus
2024. jún. 1. 07:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Van erre lézeres rutinműtét. M
2024. jún. 1. 08:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére csak ritkán horkol, akkor is elég kicsit megpiszkálni, megfordul, és abbahagyja. Ha nagyon horkolna, biztos keresne rá megoldást, mert aki horkol, az általában nem is alussza ki magát rendesen, és mellette sem lehet normálisan aludni.
2024. jún. 1. 08:17
 7/8 Katona Dius ***** válasza:
Fülhallgató (vezeték nélküli) és telefonról fehér zaj. Évek óta így alszom, mert nagyon horkol. Már jó ideje gondolkozik, hogy megműtteti magát, de fél is tőle meg a munkából sem akar kiesni.
2024. jún. 1. 11:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Sose eltem egyutt nem horkolo pasival. Igy megszoktam. Nem szolnek semmit.
2024. jún. 1. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!