Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit szolnal hozza, ha haverod...

Mit szolnal hozza, ha haverod egy grill partyn sunnyogva utanad jonne a hazba, mikor bemesz wc-re?

Figyelt kérdés
Es ott orizne az ajto elott, majd mikor kijossz, zavartan felesleges szoveget beszel. Gondolom azert csinalja, nehogy ellopjak valamit tole. 2x tortent meg az este folyaman, evek ota ismerjuk egymast.
2024. máj. 31. 10:57
 1/7 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem meg meleg,és akar tőled valamit,pl, hogy lepippantsd!!!🤪
2024. máj. 31. 11:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy fura barátnőm. Egyszer mentünk hozzájuk és egy erdős rész mellett mentünk el. Pont nagyon kellett pisilnem és mondtam, hogy elintézem az erdőben és ő kikelt magából, hogy ezzel ártok a talajnak, szennyezem a környezetet szóval bírjam ki a házukig.

Ez csak azért furcsa, mert később egy másik beszélgetésben arról mesélt, hogy töbn kiránduláson elintézte a kisdolgát a szabadban, nem értettem akkor miért örjöngött nekem azon a napon.

2024. máj. 31. 11:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja, homár a srác.
2024. máj. 31. 11:36
 4/7 anonim ***** válasza:
nem csak a kukidat akarta meglesni?
2024. máj. 31. 12:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Ott volt baratnoje is.
2024. máj. 31. 12:15
 6/7 anonim ***** válasza:
44%
ő is meg akarta nézni?
2024. máj. 31. 12:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól hogy régóta ismer, még tarthat tőle hogy lopsz.

Pl egy rokonom mézet lopott az anyósától. Szinte minden nap járt hozzá, és egyszer szépen sunnyogva ellopott 5 üveg mézet. Takarított és sok cuccal ment az anyósához, el tudta dugni az üvegeket.

Egy nap alatt lelepleződött.

Ki tudja, lehet csalódott már a barátod is és nem bízik meg senkiben.

2024. máj. 31. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!